Camdaki Kız Dizisindeki Sedat ve Cananın Gizli Görüntüleri Yayınlandı! Camdaki Kız Dizisi Karıştı..

Camdaki Kız Dizisindeki Sedat ve Cananın Gizli Görüntüleri Yayınlandı! Camdaki Kız Dizisi Karıştı..

Kanal D Camdaki Kız'da büyük bir ifşa skandalı yaşandı. Dizide Sedat ve Cana'nın arasındaki ilişki herkes tarafından öğrenildi. Hayri'nin ikisini görmesi ve sonrasında yaşanan gizli kamera olayı dikkat çekti. Üstelik Alp Cana'dan boşanmak için gün saymaya başladı. Sedat ise Nalan'ı tamamen kaybedecek.

Camdaki Kız, yeni bölümünde şaşırtıcı anlara sahne oldu. İzleyiciler uzun zamandır bu anın gelmesini bekliyordu. Peki Sedat ve Cana'nın gizli aşkı artık herkes tarafından biliniyor mu? Gidilen bir davette tüm konuklar ikilinin videosunu izlemeye başladı. Birileri gizli şekilde onu telefona kaydetmişti. Daha sonra davetiye alanında ansızın ekrana yansıtarak onları ifşa etti. Artık Nalan ile Sedat'ın birlikte kalması pek mümkün değil gibi gözüküyor. Üstelik Hayri detayı çok şaşırttı

Hayri Sedat'ı Yakaladı!

Hayri'nin Sedat ve Cana birlikte yakınlaşırken onları görmesi dizinin kırılma noktası oldu. Bu yakınlaşmayı bir süre seyreden Hayri, görmezden gelerek yoluna devam etti. Ancak dizinin ilerleyen sahnelerinde davetiye alanında büyük bir hayal kırıklığı yaşanacaktı..

Sedat ve Cana İfşa Oldu!

Cana'nın ortaya çıkan görüntülerinden sonra Alp'in artık boşanmak istediği öğrenildi. Camdaki Kız dizisinde büyük bir kriz yaşanıyor. Artık bu olayların sonuçlarını yalnızca Sedat değil Cana da çekecek. İkili arasındaki yasak aşkın bedelini birlikte ödeyecekleri düşünülüyor. Hal böyle olunca dizinin yeni bölümünde ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz. Kanal D dizisi, heyecanlı anlara tanıklık etmemizi sağladı.