Camdaki Kız Dizisindeki Sedat Karakterinin Yaptıkları Olay Oldu! Sedat Karakterinden İğrendiklerini Söylediler!

Camdaki Kız Dizisindeki Sedat Karakterinin Yaptıkları Olay Oldu! Sedat Karakterinden İğrendiklerini Söylediler!

Camdaki Kız dizisinin yeni sezonunda ilginç şeyler olmaya başladı. Sezona hızlı başlayan dizide Sedat karakterinin yaptıkları izleyicilerin gözünden kaçmadı ve tepkisini gösterdi. Sedat karakterinden neden iğrendiler?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisi ikinci sezonda çok iyi reytingler almaya devam ediyor. Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik ikilisinin başrollerinde yer aldı dizi her hafta reyting rekorları kırıyor. İşte haberin tüm detayları…

İlk sezonun finalinin ardından merakla beklenen Hayri karakterine Cihangir Ceyhan hayat veriyor. Karakterin hikâyede ön plana çıkmasının ardından heyecan artarken Hayri karakterinin iyi mi kötü mü olduğu ise şimdiden merak söz konusu oldu. Camdaki Kız dizisi 14'üncü bölümü ile perşembe akşamı tekrardan ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Camdaki Kız dizisinin yeni sezonunda neler olacak?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmasının ardından Sedat, Nalan ve Cana arasındaki ilişki nereye gidecek? Nalan, Sedat ile daha fazla yakınlaşmaya başlayacak. Şahit olduğu telefon konuşmasının ardından Nalan şaşkınlığını gizleyemeyecek. Dizide neler olacağına dair meraklar artarken izleyiciler fragman ile birlikte çok iyi bir bölümün ekranları geleceğini söylüyor. Sedat karakterinin yasak aşkı ise dizi hayranlarını rahatsız etti.

Sedat Karakterinden İğrendiler!

Sosyal medyada izleyiciler Sedat karakterinden iğrendiğini belirtti. Feyyaz Şerifoğlu karakteri başarıyla canlandırırken kariyer merdivenlerinde çok güzel bir şekilde tırmanıyor. Dizinin yeni bölümünde Sedat’ın Cana ile konuşması ardından buna şahit olan Nalan’ın ne yapacağı ise gidişatı belirleyecek. Camdaki Kız dizisi yeni bölümüyle her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.