Camdaki Kız Dizisindeki Melisa Karakterinin Üzeri Çizildi! Melisa Camdaki Kız Dizisinden Ayrılıyor mu?

Camdaki Kız Dizisindeki Melisa Karakterinin Üzeri Çizildi! Melisa Camdaki Kız Dizisinden Ayrılıyor mu?

Yüsra Geyik'in canlandırdığı Melisa karakteri Camdaki Kız dizisine adeta damga vurdu. Melisa ve Hayri bir defa daha karşı karşıya geldi. İşte haberin tüm detayları...

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Camdaki Kız dizisi yine son bölümü ile izleyicileri ile kilitlemeyi sonunda başardı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu'nun başrollerde yer aldığı Camdaki Kız dizisine Yüsra Geyik de sahil oldu.

Yüsra Geyik Camdaki Kız dizisinden ayrılıyor mu?

Ekranların en popüler dizileri arasında yer alan Camdaki Kız dizisi yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Alınan bilgiler neticesinde diziye Melisa karakteri ile dahil olan Yüsra Geyik'in kadrodan ayrılacağına dair iddialar gündeme geldi. Bu iddiaların doğru olmadığını ortaya çıktı. Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılan Yüsra Geyik, Camdaki Kız isimli diziye dahil oldu. Bunun ardından yetenekli oyuncu performansı ve yeteneği ile ön plana çıkmayı başardı.

Yüsra Geyik Camdaki Kız dizisinde tüm dikkatleri üzerine çekti

Arka Sokaklar dizisinde kariyer merdivenlerini tırmanan Yüsra Geyik, Camdaki Kız dizisinde de yeteneği ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alınan bilgiler neticesinde senelerdir Arka Sokaklar isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Yüsra Geyik artık başka projelere şans vermek istediğini aktardı.