Camdaki Kız Dizisindeki Feride'nin Gerçek Hayat Hikayesi Herkesin Yüreğini Burktu!

Camdaki Kız Dizisindeki Feride'nin Gerçek Hayat Hikayesi Herkesin Yüreğini Burktu!

Camdaki Kız dizisi gündemden düşmüyor. Feride karakterine neler olacak? Feride neler yapacak? Feride gerçekte neler yaşadı? Merak konusu oldu. Sizler için Feride karakterinin gerçek hayat hikayesini derledik.

Camdaki Kız dizisi Gülseren Budaycığlu`nun yazmış olduğu kitabından TV ekranlarına uyarlanmış olan dizi, ilgiyle takip ediliyor. Camdaki Kız dizisinde tartışmalı sahneler magazin gündemlerinden bir türlü düşmüyorken başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ile Burcu Biricik paylaşıyor. Dram dolu olan Nalan`ın hayatını ise ekranlarına taşıyan Camdaki Kız dizisi tartışmalı sahneleri ortaya döken Feride karakteri büyük bir ilgi çekmekte. Nalan`ın annesi Feride`nin gerçek yaşam hikayesi ile yaşadığı travmalara dizinin seyircilerini ve hayranlarını meraklandırıyor. Nur Sürer`in canlandırmakta olduğu Feride karakterinin hikayesi kitapda daha farklı yazılıyor.

Camdaki Kız Dizisinde Feride Karakterinin Gerçek  Hikayesi Ne?

Camdaki Kız dizisinde Feride karakterinin uyarlandığı kitapta; zengin bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen, dadılarla büyütülen ve prenses gibi yetiştirilen biri olarak tanınıyor. Adil’in Ankara’ya kaymakam olarak atanması ardından tanışan çift, evleniyor. 40 yaşına kadar çocuk sahibi olamayan Feride ve Adil’in 40 yaşından sonra Güneş isimli bir kızları oluyor. Camdaki Kız dizisinde ise  Sema karakterine hayat veriyor. Camdaki Kız kitabında Feride, Nalan`ın annesi olarak değil anneannesi olarak geçmekte.

Acı Hayat Hikayesi!

Adil ve Feride çifti Ankara`da yaşamaya devam ederken tüm dünyası yeni doğmuş olan kızları Güneş oluyor. Kızı Güneş`ten gözlerini ayırmayan çift, kızlarını en iyi halde yetiştiriyor. Güneş çift dil ile yetişmiş, 14 yaşına kadar ise prensesler gibi bir hayatı olmuştur. Kızları Güneş 14 yaşındayken  Feride`nin kardeşi Ankara`ya üniversite okumaya geliyor. Ailesiyle yaşamaya başlayan dayı, Güneş`e cinsel tacizde bulunuyor. Bu olay ise Güneş 6-7 aylık hamile olmasıyla ortaya çıkıyor. Bu durumu öğrenen dayı ortadan toz oluyor, Adil ve Feride kızlarını apar topar yanına alarak İstanbul`a taşınıyor. Fakat Güneş çocuk bedeni ile hamileliği kaldıramıyor ve doğumunda Güneş ölüyor.

Nalan'ı Kızı Olarak Büyütüyor!

Doğmuş olan çocuk Nalan, anneanne ve dede için hiç bir şey ifade etmiyor. Kızları Güneş`in ölmesiyle bir hayli sarsılan Adil ve Feride, bebeği hastanede bırakmış ve  evlerine dönmüşler. Hastanenin aileye vermiş olduğu 15 günlük süre dolmaya yakınken, araya Nalan`ın halası girmiş ve ailenin Nalan`ı almasını sağlamıştır. Güneş`in ölümünü atlatamayan Feride, Nalan ile uzun süre ilgilenmiyor. Sonradan Nalan`ı kızı olarak büyütmüş olan Feride ve Adil, ona gerçekleri uzun bir süre söylememeyi tercih ediyor.