Camdaki Kız Dizisinde Planlar Bir Bir Devreye Alındı!

Camdaki Kız Dizisinde Planlar Bir Bir Devreye Alındı!

Kanal D ekranlarında perşembe günleri izleyiciyle buluşan Camdaki Kız ise başarılı performansı ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Konusu ve oyuncu kadrosu ile gücünü bir kez daha ispatlayan Camdaki Kız dizisi tüm kategorilerde birincilik elde etti. İşte haberin tüm detayları…

Reytinglerde zirvede bulunan Camdaki Kız dizisinde Feyyaz Şerifoğlu, Sedat karakteri ile ön plana çıktı. Kırmızı oda dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan Burcu Biricik'in partneri olan Feyyaz Şerifoğlu kariyer merdivenlerini Camdaki Kız dizisi ile birlikte tırmanmaya devam ediyor. Ekranların fenomen dizisi ile birlikte popülerliğini arttıran Feyyaz Şerifoğlu, rolünü de çok iyi bir şekilde canlandırıyor. Ayrıca yetenekli oyuncunun Camdaki Kız dizisinde sergilediği performansı ise izleyiciler tarafından çok sevildi.

Camdaki Kız dizisi bomba gibi bir bölümle ekranlara geliyor!

Alınan bilgiler neticesinde Camdaki Kız dizisinin 18. yeni bölümünde İntikam hikayesi ekranlara gelecek. Sedat babasının intikamı için şirket hisselerini Cavit’e satma kararı alacak. Bunun ardından Sedat’ın babasına öfkesi ise bir türlü dinmek bilmeyecek. Planlar yapan Sedat kendine ait olan şirket hisselerini satmak için elinden gelen her şeyi yapacak. Dizi severler ise bu durumda Rafet’in ne tepki vereceğini şimdiden merak ediyor.

Camdaki Kız dizisi 18. yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak. Ayrıca dizinin yeni bölüm fragmanını yayınlanması ile birlikte izleyicilerde ekran başına kenetlendi. Dizinin fragmanı da rekor seviyeye ulaştı. Camdaki Kız dizisinin izleyicileri ise perşembe gününü merakla beklediklerini sosyal medyadan duyurdu. Her hafta rekor seviyeye ulaşan Camdaki Kız dizisinin yine çok iyi reytingler alarak günü birincilik ile bitireceği söyleniyor.