Camdaki Kız Dizisinde Ortalık Fena Karışıyor! Ortalığı Tam Bir Kaos Kaplıyor!

Camdaki Kız Dizisinde Ortalık Fena Karışıyor! Ortalığı Tam Bir Kaos Kaplıyor!

Perşembe akşamları ekranlara gelen Camdaki Kız dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Camdaki Kız dizisi üst üste gelen tüm kategorilerde birincilik elde etti. Rakipleriniz sollayan Camdaki Kız her hafta birinci olmayı sürdürüyor.

Feyyaz Şerifoğlu, Burcu Biricik, Enis Arıkan, Tamer Levent, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile her hafta heyecanlı sahneleri ekranlara taşıyor. Birçok hayranı bulalım dizinin bu hafta 17. bölümü ekranlara gelecek. Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde ortaya çıkan detaylar ise izleyici bir hayli şaşırttı. Alınan bilgiler neticesinde dizi bu hafta ortalığı karıştırmaya hazırlanıyor. Dizinin ana omurgası olan Koroğlu ailesi içerisinde kaos ortamı oluşacak.

Koroğlu ailesi karışıyor!

Şirketin başına geçmek isteyen Sedat, Muzo ve Selen'in farklı planları ile karşı karşıya kalır. Bunun dışında Sedat ve Selen arasına soğuk savaş başlarken Rafet son noktayı koymak için hazırlanır. Perşembe akşamı saat 20.00'de ekranlara gelecek olan Camdaki Kız dizisi Kanal D'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Camdaki Kız dizisi perşembe günü Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli müthiş reyting alan diziler ile rekabet ediyor. Alınan bilgiler neticesi Camdaki Kız dizisinin yeni bölüm fragmanı ise ekranlara geldi.

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde Nalan annesi Feride'ye Sedat ile ilgili sakladığı bir şey olup olmadığını sorma kararı alıyor. Bunun üzerine Feride, Sedat'ın açığını yakalamak için sır küpü haline gelir. Nalan ise annesinin bir şeyler sakladığına daha da emin olur. Sedat köşkteki kaostan kurtulduğunu düşünerek babasının aldığı şok karar ile neye uğradığını şaşırır.