Camdaki Kız Dizisinde Nalan Yapmaz Denileni Yapıyor! Camdaki Kız Dizisi Senaryodan Çıktı!

Camdaki Kız Dizisinde Nalan Yapmaz Denileni Yapıyor! Camdaki Kız Dizisi Senaryodan Çıktı!

Kanal D ekranlarının efsane yapımlarından biri haline gelen Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlamıştı. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide yapım ekibini OGM Pictures firması çalışanları oluşturuyor. Geçen sezon başarılı bir grafik çizen dizi, yeni sezona girdiğinde reyting oranlarında kan kaybetmeye başladı.

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik’in paylaştığı dizi, yeni sezonda durağan bir hal almaya başladı. Dizinin reytingleri düşerken senaristlerde yeni kararlar verme aşamasında. Aktarılan bilgilere göre hikayeye uygun bir gidişat hazırlanarak izleyenler için ilginç bir dönem başlatılacak.

Camdaki Kız Birinciliği Mahkum Dizisine Kaptırdı!

Son birkaç bölümdür düşüş trendini durduramayan Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz hafta reyting birinciliğini Mahkum dizisine kaptırmıştı. Tahtı sallanan diziye heyecan katmak için senaristler hemen harekete geçti. Dizinin yeni dönemde gerçek hikayeden daha çok yararlanması ve izleyicinin ilgisini çekecek olayların ele alınması gündemde.

Hayri ve Nalan’ın Hikayesi Nasıl Devam Edecek?

Camdaki Kız dizisinde Hayri ve Nalan karakterleri her hafta olay olmaya devam ediyor. Dizinin gidişatına göre Hayri’nin Nalan’ı çok sevdiği aşikar. Fakat Nalan, Hayri’nin pek farkında olmuyor. Orijinal hikayede Nalan, Sedat’tan ayrıldıktan sonra aşık olduğu Hayri’nin evine gidiyor ve Hayri’nin evli olduğunu bile bile onunla yaşamayı kabul ediyor. Dizide benzer bir durum yaşanıp yaşamayacağı ise izleyiciler bazında hala işareti olarak duruyor.