Camdaki Kız Dizisinde Nalan Hakkında Ciddi Kararlar Alındı!

Camdaki Kız Dizisinde Nalan Hakkında Ciddi Kararlar Alındı!

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın değişimine tanıklık edeceksiniz. Feride'den iyice kopan Nalan, gerçek annesine yönelecek. Üstelik Sedat'a karşı yapacaklarıyla da adından söz ettirmesi bekleniyor. Kanal D dizisinde neler yaşanacak? Dizinin 24. bölüm fragmanı büyük olayların başladığına işaret etti

Camdaki Kız'ın yeni bölüm fragmanı akıllara durgunluk verdi. Dizinin ilk bölümüyle beraber herkesi şoka sokan Burcu Biricik, hayat verdiği karakteri çok iyi canlandırıyor. Üstelik üvey annesi olan Feride ise onu kaybetme korkusuyla yüzleşiyor. Çünkü dizide öyle olaylar yaşandı ki Nalan bambaşka biri haline geldi. Peki Nalan'ın aldığı büyük karar ne? Camdaki Kız'ın yeni bölümü hayretler içerisinde bırakacak. Kanal D dizisinde daha önce hiç görmediğiniz olaylarla karşılaşacaksınız.

Nalan Değişmeye Karar Verdi!

Nalan, gerek Sedat'ın ihaneti ve gerekse gerçek annesinin ortaya çıkması ile bambaşka bir hale büründü. Bir yandan şoför Hayri ile olan ilişkisi ele alınırken diğer yandan Nalan'ın Sedat'a karşı intikam hazırlığı içerisinde olduğunu görüyoruz. Sedat, yaptıklarından ötürü pişmanlık duysa da iş işten geçti.

Feride Nalan'ı Kaybedebilir

Öte yandan hastanelik olan Feride, Nalan'ın gerçek annesini bulmasıyla beraber ne yapacağını şaşırıyor. Çünkü Nalan'ın annesiyle olan ilişkisi Feride'ye olan bağlılığını etkileyecek. Nur Sürer'in hayat verdiği Feride ise onu kaybetmemek uğruna her şeyi yapabilir. Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız'da büyük olaylar dönecek.