Camdaki Kız Dizisinde Kimsenin Beklemediği Ayrılık!

Camdaki Kız Dizisinde Kimsenin Beklemediği Ayrılık!

Kanal D dizisi Camdaki Kız, büyük bir değişime gidecek. Diziye katılması beklenen Neslihan Atagül'den atak geldi. Ünlü oyuncu hangi karakteri canlandıracağını açıkladı mı? Burcu Biricik'in önümüzdeki günlerden diziden ayrılacağı iddia edildi. Ancak bir detay var ki seyirciler duyunca rahatladı.

Camdaki Kız dizisindeki ayrılık depremi büyük sorunlara neden olacak. Kanal D dizisi reytinglerden memnundu ancak dizide değişim yaşanabilir. Bu değişimin temelinde ise oyuncu ayrılığı yatıyor. Neslihan Atagül'ün diziye katılacağı ancak bunun karşılığında Burcu Biricik'in ayrılacağı iddia edildi. Peki Camdaki Kız'da Nalan karakterini farklı biri mi canlandıracak? Merakla beklenen gelişmeye dair son detayları aktarıyoruz. Ortaya atılan iddialar bir şekilde açıklığa kavuşturuldu.

Neslihan Atagül Diziye Katılacak mı?

Sefirin Kızı dizisiyle adından söz ettiren Neslihan Atagül, diziye aniden veda etmek durumunda kalmıştı. Sağlık durumunun şu an daha iyi olduğu ve dizilerde oynamak için hazırlandığı belirtiliyor. Ünlü oyuncunun dahil olacağı dizi Camdaki Kız mı? Pek çok kaynak bunun gerçekleşeceğini söylese de ne ünlü oyuncudan ne de dizi yetkililerinden bir açıklama gelmiş değil.

Burcu Biricik Ayrılığı Şaşırttı

Burcu Biricik'in dizi yerine canlandırdığı karakterin konaktan ayrılacağı ortaya çıktı. Nalan, artık ailesinin evinde yaşamaya başlayacak. Ancak Hayri'nin devreye girerek birlikte yaşamaları da muhtemel. Yeni bölümde ne gibi gelişmelerin meydana geleceğini hep birlikte izleyeceğiz. Nalan için yeni bir hayat başlıyor denilebilir. Annesi Feride'nin Nalan'a baskısı da yine gündeme gelecek.