Camdaki Kız Dizisinde Feride, Cana'nın Saçını Başını Yoldu! Cana'yı Yerlerde Sürükledi! Hayranları Derin Bir Oh Çekti!

Camdaki Kız Dizisinde Feride, Cana'nın Saçını Başını Yoldu! Cana'yı Yerlerde Sürükledi! Hayranları Derin Bir Oh Çekti!

Camdaki Kız dizinde beklenmedik olaylar yaşandı. Feride sessiz sakin bir kişiliğe sahipti. Sonunda Feride'yi çileden çıkardılar. Feride, Cana'yı neden dövdü? Feride, Cana'nın saçını başını neden yoldu?

Başrollerde Feyyaz Şerifoğlu ile Burcu Biricik gibi başarılı isimler bulunurken; kadroda Devrim Yakut , Hande Ataizi, Hamza Yazıcı, Nur Sürer, Şerif Erol, Selma Ergeç , Tuğrul Tülek ve Tamer Levent gibi ünlü oyuncular bulunuyor. Perşembe akşamlarının en çok beğenilen dizisi olurken; dün ki bölümde yaşananlar ise  "Yok artık" dedirtti!

Ortalık Fena Karıştı!

Sedat ile Cana düğünden sonra buluşmuş ve düğün salonunun lavabosunda bir araya gelmişti. Sedat Cana`ya “Beni bir daha senden ayrı koyma” derken lavabonun kapısını kapatmışlar. O anda Sedat `ın annesi Cana ve Sedat`ın lavaboda buluştuklarını duyuyor. Şok olan Sedat`ın annesi lavabodan hızla ayrılırken bu kez Feride görüyor.

Feride, Cana'ya Saldırıyor!

Feride olanları gördükten sonra Sedat`ın Cana`nın yanından uzaklaşmasını bekliyor. Feride Cana`nın yanına giderek "Sizi gördüm. Seni o****pu. Sana Nalan`ın mutluluğuna engel olmayacaksın demiştim." sözlerini söylerken eline Cana`nın saçlarını aldı. Yerlerde sürüyen Feride sonrasında ise şok sözler söyledi.

Cana, Feride'yi Tehdit Ediyor!

Cana, Feride`yi tehdit ediyor. Feride ise; "Git istediğini çağır. Cana Yalçın, aç kulağını beni iyi dinle. Sizi birbirinizden koparmayı iyi bilirim. Bundan sonra ne Selen, ne Rafet ne de Gürcihan. Bundan sonra ben varım. Sana cehennemi yaşatacağım” sözlerini söyleyen Feride saçını iterek Cana `yı yere düşürüyor.

Cana ise şokla yerde kaldı. Cana`ya son hamlesini yapan Feride yanından ayrılıyor. İzleyenler bu durumu çok beğeniyor. Sedat`ın annesinden de böyle bir tepki beklediklerini dile getiriyorlar.