Camdaki Kız Dizisinde Ayrılıklar Peş Peşe Geldi! Camdaki Kız Dizisinde Oyuncu Kalmadı

Camdaki Kız Dizisinde Ayrılıklar Peş Peşe Geldi! Camdaki Kız Dizisinde Oyuncu Kalmadı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisinde yaşanan ayrılıklar herkesi şaşkına çevirdi. Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik ikilisinin başrollerinde yer aldığı Camdaki Kız dizisi kısa sürede kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. İşte haberin tüm detayları...

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisi heyecanlı sahneleri izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde dizide meydana gelecek olan gelişmeler ise bütün dengeyi değiştirecek. Perşembe akşamları izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisi reytinglerde de bir numara olmaya devam ediyor.

Camdaki Kız dizisinde yeni heyecan!

17. bölümü geride bırakan Camdaki Kız dizisi hiç kimsenin tahmin etmediği bir noktaya doğru ilerliyor. Dizi her bölümü ile izleyici heyecanlandırmaya devam ediyor. Ayrıca dizinin yeni bölümüne dair gelişmeler gündeme geldi. Camdaki Kız dizisinin 18. yeni bölümünde Sedat tüm hisselerini Cavit'e satma kararı aldı. Bu kararın ardından ablası Selen evi terk ederken aile birbirine girecek. Bunun ardından Koroğlu ailesi büyük bir darbe alacak.

Camdaki Kız dizisinin 18.yeni bölümünde neler olacak?

Camdaki Kız dizisinin 18. yeni bölümünde Koroğlu ailesi sarsılırken, Selen'in evden ayrılması Nalan'ı bile etkileyecek. Koroğlu ailesinin darbe almasının ardından Feride düğmeye basacak. Alınan bilgiler neticesinde Camdaki Kız dizisi 18. yeni bölüm fragmanı ile büyük yankı uyandırdı. Dizinin yeni bölümünde Sedat'ın ortadan kaybolması 2 aileye karşı karşıya getiriyor. Ayrıca Selen ve babası arasındaki fikir ayrılığı başka bir noktaya taşınacak. Koroğlu ailesinin büyük yıkımı ise herkesi etkileyecek. Camdaki Kız dizisi 4 Kasım Perşembe günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.