Camdaki Kız Dizisinde Ayrılık Haberi Yürekleri Parçaladı. Camdaki Kız Dizisinde Neler Oluyor?

Camdaki Kız Dizisinde Ayrılık Haberi Yürekleri Parçaladı. Camdaki Kız Dizisinde Neler Oluyor?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız bir ayrılığa ev sahipliği yaptı. Bu ayrılığın ardından yüreklerin paramparça olduğu sahne herkesi şaşkına çevirdi. Dizinin eski bölümlerinde Selen'in eski sevgilisi olan Emir sık sık gündeme gelmişti. İşte haberin tüm detayları...

Başrollerinde Devrim Yakut, Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Camdaki Kız dizisi yeni bölümünü perşembe gecesi ekranlara taşıyacak. Sevilerek takip edilen dizinin ana fikri ise 2 fragman da yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin fragmanında şok bir ayrılığın gündeme gelmesi ise herkesi şaşkına çevirdi.

Dizinin yeni bölümünde neler oluyor?

Yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosu sahip olan Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü ne saatler kala Selen'in hamile olmadığını Muzo öğreniyor. Bunun ardından Muzo, Selen ile konuşma fırsatı bularak hamile olmadığını bildiğine dair açıklamada bulundu. Muzo'nun gerçekleri öğrenmesi ile büyük bir şok yaşayan Selen'in şimdi ne yapacağım merak ediliyor. Ayrıca Rafet ise Levent hakkında sır gerçekleri açıklama kararı aldı.

Dizideki ayrılma kararı ağızları açık bıraktı!

Ekranların fenomen dizisinde bu hafta Rafet, Selen'den Levent'ten boşanmasını ister. Selen'e baskı yapan Rafet şok edici açıklamalarda bulundu. Bunun dışında Emir'in aklı eski sevgilisinde olsa da Selen fragman da eşinin yüzüne bakmama kararı alır. Bunun üzerine dizi severler Selen ve Levent'in ayrılıp ayrılmayacağını da merak ediyor.

Levent eşine her daim destek olduğunu göstererek izleyiciler tarafından da büyük bir beğeni topladı. Dizi severler Levent hakkında alınan bu hamleyi haksızlık olarak yorumlarken Selen'in işyerindeki algısının bozulmasından dolayı soy adını bile almadığına dair gerçek ortaya çıktı. Camdaki Kız dizisi heyecan ve entrika dolu bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.