Camdaki Kız Dizisi Zor Durumda! Perşembe Reyting Savaşını Kazanabilecek mi?

Camdaki Kız Dizisi Zor Durumda! Perşembe Reyting Savaşını Kazanabilecek mi?

Camdaki Kız perşembe akşamları ekranları başında olacak. Fakat zorlu bir mücadele başlıyor. Rakipleri arasından sıyrılabilecek mi? Yeni başlayan ve gündemde olan dizilerle aynı gün yayında olması Camdaki Kız dizisini zorlayacak mı?

Bu akşam ekranlara Camdaki kız dizisi gelecek. Gerçek bir aşk hikayesini konu alan dizinin rakipleri karşısında ne yapacak bu akşam belli olacak. Yeni dizi olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ve Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle aynı gün yayında olacak. Bakalım aşk hikayesine ilgi ne olacak?

Aşk Hikayesinden Seyirciler Sıkıldı!

Gündemde bir çok aşk hikayesini konu alan diziler mevcut. Seyirciler artık aşk hikayelerinden sıkılmış gibi duruyor. Daha önceki haberimizde  Mucize Doktor dizisi konusundan sapıp aşk konularını işlemeye başlamış ve reytinglerinde ciddi düşüş yaşamıştı. Camdaki Kız dizisi de bir aşk hikayesiyle gündeme geliyor. Tek fark ise gerçek bir hikayeden alınması.

Tarihi Bir Olayı Gündeme Aldı!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ilk bölümle seyircileri ekrana kilitledi. Eski gerçek tarihimizi yansıtan diziye ilk bölümden itibaren ilgi yüksek oldu. Bu tarz konular  olmadığından dikkatleri üzerine çekti. 

Ayrılıklar Finale Doğru Sürükledi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ise bir  çok ayrılıklar yaşandı Reytingleri ciddi oranda düştü. Fakat  hala belirli bir  kitlesi izlemeye devam ediyor. Yeni dizilerin başlamasıyla daha da reyting kaybı yaşayabilir.

Kıyasıya Mücadele Başlıyor!

Camdaki Kız dizisi o kadar  iddialı ki Akrep, Alev Alev, Bir Zamanlar Çukurova ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle kıyasıya bir yarışa girecek. Bakalım bu zorlu mücadelede başarılı olabilecek mi? Hep birlikte göreceğiz.