Camdaki Kız Dizisi Son Demlerini Yaşıyor! Yaşananlar Herkesi Şaşırttı!

Camdaki Kız Dizisi Son Demlerini Yaşıyor! Yaşananlar Herkesi Şaşırttı!

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü çok konuşulacak. Nalan ve Hayri'nin ilişkisi gün geçtikçe farklı bir boyuta taşınıyor. Üstelik Sedat'ın Cana'ya evlilik teklifinde bulunması da şaşırttı. Kanal D dizisinde neler oluyor? Dizinin hikayesi bir anda değişti. İşte Camdaki Kız'ın yeni bölümünde yaşanacaklar...

Camdaki Kız dizisi iyice farklı bir hikayeye doğru evriliyor. İzleyiciler, Kanal D'de ekrana gelen dizinin bu gidişatını şaşkınlıkla seyretmekte. Cana ile Sedat arasındaki ilişki artık gittikçe evliliğe doğru mu gidecek? Cana evlilik teklifini kabul eder mi bilinmiyor. Ancak görülen o ki Sedat artık mevcut evliliğinden umudu kesti. Üstelik Hayri'nin gittikçe Nalan ile yakınlaşmaya başladığını görüyoruz.

Hayri ve Nalan Birlikte Yaşıyor

Hayri ve Nalan, beraber gecekonduda yaşamaya başladı. Konaktan bir anda ayrılan Nalan, kendi yolunu çizmek için önemli bir adım attı. Bu sefer kalbinin sesini dinlemekte kararlı. Dizinin yeni bölümünden de anlayacağınız üzere ikili arasındaki yakınlaşmalar büyük dikkat çekmekte. Nalan'a verdiği değer ile onu etkilemeyi başaran Hayri, köydeki eşine rağmen Nalan ile birliktelik yaşıyor.

Nalan Evliliğini Bitirecek

Tüm yaşananlara rağmen aldatılmaktan bir türlü kurtulamayan Nalan, Sedat ile olan evliliğini bitirmekte kararlı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde şaşırtıcı anlara tanıklık edeceğiz. Sedat Şerifoğlu'nun izleri gün geçtikçe siliniyor. Ailede büyük bir kavga çıkmak üzere.  Bir yandan da Muzo'nun Cavit ile yüzleşmesi gündeme alınacak.