Camdaki Kız Dizisi Oyuncusunun Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı! Camdaki Kız Dizi Setinde Kriz Çıktı..

Camdaki Kız Dizisi Oyuncusunun Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı! Camdaki Kız Dizi Setinde Kriz Çıktı..

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü heyecanla takip edilmekteydi. Başrol oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu'nun ilişkisi ortaya çıktı. Oyuncunun Kanal D'de haber sunan ünlü isimle birlikteliği öğrenildi. Beraber görüntülenen ikili, herhangi bir açıklama yapmadı ancak aşk iddiaları doğrulanmış oldu.

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Feyyaz Şerifoğlu'nun performansı dikkat çekiyor. Başarılı oyuncunun özel hayatı da gündem oldu. Pek çok kişi bu gelişmeleri merak ederken Kanal D haftasonu haber sunuculuğu yapan ünlü isimle görüntülendi. Güzel sunucuyla birlikte mekanda otururken yakalanan Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi de ortaya çıktı. Peki ünlü isim kiminle birliktelik yaşıyor?

Merve Dinçkol ile Aşk Yaşıyorlar

Feyyaz Şerifoğlu'nun bir süredir gerçek hayatta kiminle aşk yaşadığı merak edilmekteydi. Merve Dinçkol ile yemekte görüntülenen ünlü isim, aralarındaki aşkı da doğrulamış oldu. İkilinin ne zamandır ilişki yaşadığı bilinmiyor. Ancak her iki ünlü isim de Kanal D bünyesinde çalışmalarına devam etmekte.

Camdaki Kız'daki Rolüyle Tanınıyor

Öte yandan Feyyaz Şerifoğlu'nun Camdaki Kız ile büyük bir üne kavuştuğu söylenebilir. Daha önce yer aldığı projelerde de etkili performans sergilemiş olsa da oynadığı son dizi kariyerine büyük bir sıçrama yarattı. Hayranları, özel hayatına dair yeni bir gelişme öğrendiği için mutlu. Şimdi ise ikiliden sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğraflar bekleniyor. Bakalım aralarındaki ilişkiyi sosyal medyada da duyuracaklar mı?