Camdaki Kız Dizisi Oyuncusu  Hakkında Tüm Gerçekler Ortaya Çıktı!

Camdaki Kız Dizisi Oyuncusu Hakkında Tüm Gerçekler Ortaya Çıktı!

Cihangir Ceyhan, son yıllarda yer aldığı projelerle gündeme geliyor. Oyuncunun son olarak Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterine hayat verdiğini biliyoruz. Ancak izleyicilerin duyunca çok şaşırdığı ve üzüldüğü bir gerçek de var.

Cihangir Ceyhan'la ilgili neler yaşandı? Hayranları oyuncuyu merak etti...

Son yıllarda oynadığı dizilerle adından söz ettiren başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan, Camdaki kız dizisiyle kariyerine devam ediyor. Hayri karakterine çok iyi bir şekilde hayat verdi. Oyuncunun bu performansı yeni hayranlar edinmesini sağladı. Peki sevilen isim nerede doğdu? Hayatıyla ilgili neler biliniyor? Cihangir Ceyhan hakkında bilinmeyenleri ve merak edilenleri yanıtladık.

Hangi Dizilerde Oynadı?

Başarılı oyuncu, dijital içerik platformunda yayınlanan Sıfır Bir dizisiyle kariyerine başladı. Daha sonra dizinin popüler olması ile oyuncu da tanınır hale geldi. Çukur dizisine transfer olarak önemli bir karaktere hayat verdi. Son olarak Alev Alev dizisinde de yer alan Cihangir Ceyhan, şimdilerde Camdaki Kız'da Hayri karakterini canlandırıyor. Oyuncunun henüz birkaç dizide oynamasına rağmen yeteneği ve sıkı çalışması nedeniyle eşsiz bir performans sergilediği söylenebilir.

Annesini Genç Yaşta Kaybetti

1989 Adana doğumlu olan Cihangir Ceyhan, 1991 yılında annesini kaybetti. Henüz iki yaşındayken annesinin vefatı ile zorlu bir çocukluk yaşayan ünlü oyuncu, bu zorluklardan sıyrılarak bugün Türkiye'nin gündemdeki sayılı oyuncularından biri haline geldi. Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız ile kariyerine en iyi şekilde devam ediyor.