Camdaki Kız Dizisi Başlamadan Üzücü Haber Geldi! Camdaki Kız Dizisine Nazar Değdi!

Camdaki Kız Dizisi Başlamadan Üzücü Haber Geldi! Camdaki Kız Dizisine Nazar Değdi!

Camdaki kız dizisi oyuncu kadrosu tanıtım fragmanı ve başlama tarihini belirledi. İlgi görmeye başlayan ve heyecanla başlama zamanını bekliyordu. Fakat başlamadan üzücü haber geldi. Camdaki kız dizisine ne oldu? Camdaki Kız dizisi ne zaman başlıyor?

Fragmanı oldukça beğenilen ve ilk bölümü yakın zamanda yayınlanacak olan Camdaki Kız dizisinde ilginç olaylar yaşanıyor. Yayın tarihi ertelenen diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Başrol oyuncusunun virüse yakalanması sonucunda dizinin gidişatı riske girdi. Peki hangi oyuncu virüse yakalandı? Camdaki Kız dizisi çekimlere kaç hafta ara verecek?

Camdaki Kız Dizisinde Virüs Paniği!

Camdaki Kız dizisi bu hafta yayınlanması beklenirken bir sonraki haftaya ertelenmişti. Bu ertelemenin nedeni de merak ediliyordu. Ancak yapılan açıklamada her şey ortaya çıktı. Virüs nedeni ile Camdaki Kız dizisini gecikmeli olarak izleyeceğiz. Ayrıca çekimlere verilen aradan ötürü de dizide bazı aksamalar yaşanabilir. İzleyiciler, hangi başrol oyuncusunun virüse yakalandığını merak ediyor. Burcu Biricik'in virüse yakalanmadığı açıklanmıştı. Virüse yakalanan kişi o değilse kim yakalandı?

Feyyaz Şerifoğlu Virüse Yakalandı!

Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncularından olan Feyyaz Şerifoğlu, Sedat karakterine hayat veriyor. Dizide nasıl bir karakter canlandıracağı merak ediliyordu. Ancak başrol oyuncusu virüse yakalandı ve dizi gecikmeli olarak yayınlanacak. Bir haftalık gecikmenin dışında farklı bir erteleme olacak mı merak ediliyor. Çünkü bu tarz virüs vakalarında oyuncunun durumuna göre iki veya üç haftaya kadar uzayabilmekte. Feyyaz Şerifoğlu'nun sağlık durumuna göre yayınlanma tarihinde değişiklik yapılabilir. Özellikle de dizinin 1 Nisan'da yayınlanma haberinin ardından bir sonraki haftaya ertelenmesi büyük ses getirmişti.

Camdaki Kız İlk Bölümü Ne Zaman?

Camdaki Kız dizisinin ilk bölümü önümüzdeki hafta yayınlanacak. Bir haftalık aranın ardından 8 Nisan'da ekrandaki yerini alacak. Başarılı olacağı düşünülen dizinin senaryosu da oldukça etkileyici bulundu. Diğer dizilerden farklı bir imaj çizdiği kesin. Bu nedenle dizinin yakın zamanda reyting rekorları dahi kıracağı düşünülmekte. Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun oynadığı dizinin konusu ise Gülseren Budayıcıoğlu'nun Ayna eserinden alındı. Senaryoda belli başlı değişiklikler yapılsa da senaryonun temeli bu eserden etkilenerek kaleme alındı. Dizinin ilk bölümünde farklı oyunculara da rastlayacağız. Ancak şimdilik elimizdeki bilgiler ışığında belli başlı oyuncuların oynadığını görüyoruz.