Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Camdaki Kız Dizisi Aşk Hikayesinden Çıktı! Camdaki Kız Senaristi Neler Yapıyor?

Kanal D ekranlarında perşembe akşamları izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisi yayınlandığı günden bu yana reytinglerde iyi bir başarı kazandı. Alınan bilgiler neticesinde Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü de izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Şimdiye kadar 18 bölümü geride bırakan Camdaki Kız dizisi izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı.

camdaki-kiz-in-dev-kadrosu-13964737_osd.
Google News

Haberİnternette.Com / Detay - Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Camdaki Kız dizisinin perşembe rekabetinde bir numara olduğu biliniyor. Çok iyi reytingler alarak rakiplerini sollayan Camdaki Kız dizisi tüm kategorilerde üstünlüğünü elde etti. Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik ikilisinin başrollerinde yer aldığı Camdaki Kız dizisi reytinglerde bir numara oldu.

Nur Sürer, izleyicileri ekranlara kilitledi

Bunun dışında Feride karakterine hayat veren Nur Sürer muhteşem oyunculuk performansı ile ön plana çıktı. Dizi severler yetenekli oyuncu Nur Sürer'in hiçbir sahnesini kaçırmak istemediklerini dile getirdi. 11 Kasım akşamı yayınlanan yeni bölümünde Feride karakterini korku dolu sahneleri izleyiciler ile buluştu. Bunun dışında Nur Sürer herkesi bir kez daha rolünü yaşıyormuş gibi ekranlara kilitlemeyi başardı.

Camdaki Kız dizisinde neler oldu?

Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Nalan’ın Sedat tarafından aldatılması herkesi şaşkına çevirdi. Bunun ardından Nalan'ın yuvasını dağılma noktasına gelmesi ile birlikte Feride'yi öfkelendirdi. Kızının gözyaşına dayanamayan Feride büyük tehditler savurdu. Kendi huzuru kaçarsa herkesin huzurunu kaçıracağını söyleyen Feride, “evladımın canın yanarsa hepinizin canını yakarım” repliği ile ön plana çıktı.

Nalan, Sedat’ı durdurabilecek mi?

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde her şeyi bırakıp yurtdışına gitme kararı alan Sedat'ın tutumu merak ediliyor. Dizi severler Nalan'ın Sedat’ı durdurabileceğini düşünüyor. Fakat Sedat'ın kararını vermesi akıllarda soru işareti yarattı. Sedat ve Cana arasındaki planlar ise açığa çıkacak mı? Feride ise kızını korumak için Rafet ile iş birliği yapma kararı alır. Bu kararın ardından Rafet Cavit’in karşısına çıktı. Nalan ise Sedat’ı durdurmak için havaalanına gitti. İzleyiciler Sedat'ın gidip gitmeyeceğini merak ederken Nalan'ın atağını da sorgulandı. Camdaki Kız dizisi 20. yeni bölümü ile şimdiden merak uyandırdı.

<