Camdaki Kız Dizisi Alay Konusu Oldu! Camdaki Kız Oyuncusu Burcu Biricik Bu Duruma Sessiz Kalmadı!

Camdaki Kız Dizisi Alay Konusu Oldu! Camdaki Kız Oyuncusu Burcu Biricik Bu Duruma Sessiz Kalmadı!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisi büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarıyla yakından takip ediliyor. Başarılı performansı ile ön plana çıkan Burcu Biricik, Nalan karakterine hayat veriyor. İşte haberin tüm detayları...

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik başrolleri paylaşıyor. Bunun dışında Nur Sürer, Şerif Erol, Tamer Levent ve Devrim Yakut gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Camdaki Kız dizisi çarşamba akşamları reytinglerde bir numara olmaya devam ediyor. Dizide modern bir prenses hayatı içinde görülen fakat çocukluğundan beri annesinin baskısı ile büyüyen Nalan’ın hikayesi herkesin yüreğini dağladı. Kilo almaması için annesinin her yediğini saydığı Nalan evlendikten sonra formunu korumak durumunda kaldı.

Nalan, Sedat’ı geri döndürecek mi?

Nalan dış görünüşüne annesinin baskısı ile önem vermeye de devam ediyor. Çevresinde çizilen rolün sınırlarına çıkamayan Nalan izleyicilerin de içini burktu. Feyyaz Şerifoğlu’nun hayat verdiği Sedat eşini aldatarak boşanmak istiyor. Eşinin bu kararı Nalan’ı derinden sarstı. 20. bölümü ile ekranlara gelen Camdaki Kız dizisinde Nalan annesinin de baskısıyla Sedat’ın yanında durarak evliliğinden vazgeçme ve kararı aldı. Hatta havaalanına giden Nalan Sedat ile konuşarak onu geri döndürmek için elinden gelen her şeyi yaptı.

Burcu Biricik o sahne ile gündem oldu

Camdaki Kız dizisinin yayınlanan 19. bölümünde ise bir sahne izleyicilerin ilgisini çekti. Nalan'ın elleriyle pasta yediği o anlar patlama noktasına geldi. Yıllarca tatlı yemekten alıkonulan Nalan sorunlardan kaçmak adına arkadaşının evinde kaldığında buzdolabındaki pastaya saldırdı. İzleyiciler tarafından sosyal medyada bu sahne espri konusu olsa da Burcu Biricik'in kaç kez bu sahneyi çektiği ise merak söz konusu oldu. Hatta izleyiciler yetenekli oyuncunun gerçekten pasta yiyip yemediğini takıldı. Ekranlarda birkaç dakika görülen o sahnenin kaç plan çekildiği ise şimdiden merak ediliyor. Kimi izleyici yetenekli oyuncunun o pastanın hepsini olmasa da bir kısmını yediğini savunuyor. Hatta camdaki kız dizisinin pasta sahnesi diyet yaparken dayanamayıp bozanlar burada mı sorusuyla esprili gönderme yapılarak Burcu Biricik de etiketlendi. Burcu Biricik ise pasta sahnesi yiyip yemediğine dair bir açıklama yapmazken sadece gülücük emojisi koydu.