Camdaki Kız Dizi Oyuncusu Sedat'ta Yol Gözüktü! Ünlü Oyuncu Hayri Dahil Oluyor!

Camdaki Kız Dizi Oyuncusu Sedat'ta Yol Gözüktü! Ünlü Oyuncu Hayri Dahil Oluyor!

Camdaki kız dizisi gündeme bomba gibi düştü. Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan dizide Muzo karakteri çok beğenildi. Camdaki Kız dizisine hangi oyuncu katılacak? Camdaki kız sezon finali ne zaman?

Gülseren Budaycıoğlu`nun  bir çok eserinden uyarlanılarak yeni diziler ortaya çıkarıldı ve yayınlandı. Camdaki Kız dizisi bu dizilerden biri olarak dengeler şaşacak. Kısa bir süre de ilgi odağı olan Perşembe akşamları Tv ekranlarında seyircileri tarafından vazgeçilmez hale gelen dizi, büyük bir hayranlık kitlesi tarafından sık sık takip ediliyor.

Gizemli Bir İsim Daha Geliyor!

Her bölümü ile reyting rekorları kıran bu dizinin büyük gelişmeler yaşanması bekleniyor. Burcu Biricik, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Devrim Yakut, Tamer Levent, Şerif Erol ve birçok başarılı oyuncuların yer almış oluğu bu proje için ortaya atılmış olan iddialara göre; oyuncu kadrosuna gizemli bir isim daha geliyor! Bu bütün dengeyi değiştirmesiyle gelecek olan o isim sizce kim?

Sezon Finali Belirlendi!

Sezon finaline giden dizi 10 Haziran Perşembe akşamı sezon finali olması  üstüne şok iddialar geldi. Sezon finali yayınlanası ile Youtube`de trend videolar arasına girmiş olan dizinin fragman sonunda gösterilmiş olan Hayri ismini gören izleyenler araştırmaya başladı.

Aşk Çemberi Değişiyor!

İlerleyen bölümlerde ise Camdaki Kız kitabında yazanlara göre Sedat ve Nalan aşkına değil, Nalan ve Hayri aşkına tanık olacağımız bekleniyor. Kitap`da , Hayri`nin evli ve 3 çocuk babası olması bahsedilmekte. Seyirciler ise Muzo ve Nalan arasında aşk yaşanması beklenirken edinilen bilgiler herkesin beklentisini suya düşürmüş oldu. Camdaki Kız dizisinin yeni sezonla gündeme damgasını vuracak bir aşk hikayesi görüleceği bekleniyor. Herkesin aklında kalan soru ise; Camdaki Kız Hayri Kim Olacak?

Muzo Karakterine Yoğun İlgi!

Camdaki Kız dizisine Muzo karakteriyle girmiş olan Enis Arıkan ilk bölümlerine damgasını vurmuştu. Komedi tarzı projelerde genellikle yer alan Enis Arıkan`ın böyle ciddi bir rol oynamış olması sevenlerini ve seyircileri de şok etmişti. Muzo karakterini oynayan ve canlandıran Enis Arıkan yoğun bir ilgi ve övgü  gördü. Şimdi ise yeni bir isim diziye damgasını vuracak! Yeni sezonda dahil olacak Hayri karakterine can verecek olması beklenen kişi İbrahim Çelikkol olacağı iddiaları atıldı. Şık ve başarılı oyuncu diziye gelmesi hakkında net bir bilgi henüz söylenmedi. İbrahim Çelikkol ortaya atılan iddialar hakkında açıklama yapmadı.