Camdaki Kız Dizi Oyuncuları Kavga Etti! iki Ünlü Oyuncu Arasındaki Kavga Diziyi Yansıdı!

Camdaki Kız Dizi Oyuncuları Kavga Etti! iki Ünlü Oyuncu Arasındaki Kavga Diziyi Yansıdı!

Kanal D’de yer alan Camdaki Kız dizisi her bölümünde farklı olaylar yaşanmasıyla heyecan doruğu daha fazla hale geliyor. Perşembe akşamları yayınlanan dizide bir yandan da oyuncular arasında yeni olaylar gelişme başladı. Tüm detaylar haberimizde...

Camdaki kız dizisi bünyesinde bulundurduğu kaliteli kadroyla birlikte her bölümünde heyecanla beklenen dizi haline geldi. Ancak oyuncu kadrosu içerisinde talihsizlik nedeniyle bölümlerde ertelenme sorunu yaşıyor. Bu durumu yaşayan oyuncuda dizide Muzo karakterini taşıyan Enis Arıkan oldu. Enis Arıkan ikinci koronavirüse yakalanarak karantina dönemine girdi.

Önceki koronavirüs yakalanma zamanı Ağustos ayında yer alan oyuncunun tekrardan bu duruma gelmesi sonucunda sosyal medya üzerinden takipçilerine bilgilendirme yapıyor. Yaptığı bilgilendirmede halsizlik ve ateşlenme sorunu olduğunu bildiriyor. Bu konuyla ilgili de herhangi bir semptom yaşandığında takipçilerine kesinlikle baktırmalarını söylüyor.

Takipçilerinden biri de koronavirüs olmasıyla ilgili olarak Hande Ataizi’nin rolüyle ilgili olarak paylaşım yaptı. Bu paylaşımın adı olarak “Handa Ataizi’nin Cana rolüyle yakınlaşmadığı adam kalmayıp hiç korona olmaması gerçekten kötüye bir şey olmuyor. Korona bile” demesiyle Enis Arıkan etiketledi. Enis Arıkan “Duyduğum en haklı isyan” diyerek bunu cevapladı. Cevaplama sonrasında Hande Ataizi’nin de bu paylaşımı görerek hikayesinde paylaşım sağladı. Yaptığı paylaşım da ise “Benimde korona olmuşluğum vardır üzülmesin kimse” diyerek bir karşı cevap da bulundu.