Camdaki Kız Dizi Karakteri Nalan Diziden Ayrıldı! Camdaki Kız Dizisine Final Yapması Yakın!

Camdaki Kız Dizi Karakteri Nalan Diziden Ayrıldı! Camdaki Kız Dizisine Final Yapması Yakın!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Dizide Nalan tüm gerçekleri duyarak yeni bir karar aldı. Nalan'ın ayrılık kararının ardından Muzo tüm gerçeği itiraf etti. Bunun ardından Mozo ve Nalan aşkının başlayacağı da iddia ediliyor. İşte haberin tüm detayları...

Başrollerinde Burcu Biricik, Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu ve Devrim Yakut gibi başarılı oyuncuların bulunduğu Camdaki Kız dizisi, Hande Ataizi, Tamer Levent, Enis Arıkan ve Cihangir Ceylan gibi yan karakterler de dizide dikkat çeken isimlerin başında yer aldı. Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan dizinin yeni bölümü ise büyük yankı uyandırdı.

Camdaki Kız dizisinde neler oluyor?

Rafet ve Muzo'nun konuşmalarına şahit olan Nalan yeni kararlar ile gündeme geldi. Bunun ardından Rafet'in Sedat hakkında söyledikleri herkesi şaşkına çevirdi. Rafet, Sedat'ın düzelmeyeceğini dile getirerek sinirlerine hakim olamadı. Konuşmaları duyan Nalan ise bir şeylerin ortaya çıktığını anladı. Bunun ardından Nalan'ın konuşmaları duyması ile birlikte Camdaki Kız dizisinde yeni hamilelerin yaşanacağı belirtildi.

Nalan yeni kararlar aldı

Milyonları ekran başına kilitleyen Camdaki Kız dizisinde Feride'nin Cana ile görüşmesi yeni hamilelerin geleceğini belli etti. Cana'ya hesap soran Feride Sedat'ın nerede kaldığını da sorguladı. Sedat'ın Cana ile buluşup yeni kararlar aldığını açıklaması izleyicileri şaşkına çevirdi. Nalan'ı umursamayan tavırları ile tüm dikkatleri üzerine çeken Sedat eleştirilerin odağı oldu. Muzo ise tüm gerçekleri Nalan anlatma kararı aldı.

Nalan ve Muzo aşkı başlıyor mu?

Nalan Muzo'ya Sedat hakkında bir şeylerin saklandığını söyledi. Bunun üzerine Muzo tüm gerçekleri Nâlân'a açıkladı. Bunun ardından Nalan'ın boşanma kararı alacak olması Muzo ve Nalan aşkının başlayacağını gündeme getirdi.