Camdaki Kız Cana Sedat'ı Elde Etmeyi Başardı! Nalan Evlilikten Vazgeçti!

Camdaki Kız Cana Sedat'ı Elde Etmeyi Başardı! Nalan Evlilikten Vazgeçti!

Sedat ve Cana arasındaki birliktelik ortaya çıkınca Nalan'ın tepkisi oldukça netti. Nalan, evlenmek istemediğini belirtecek bir hareketle yüzük attı. Bundan sonra Nalan ve Sedat'ın evlenme ihtimali oldukça düştü. Cana ise Sedat'ı elde etmeye yaklaştı.

Camdaki Kız dizisinde ilginç anlar yaşandı. Dizinin yeni bölümünde öylesine heyecanlı anlar meydana geldi ki izleyiciler diziyi izlemeden duramadı. Camdaki Kız, adeta reyting şovu yaptı. Nalan'ın yüzük atmasıyla sonlanan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak merak ediliyor. Ayrıca Nalan karakterinin son zamanlarda gergin hareketleri de izleyicinin dikkatini çekmişti. Nalan'ın ailesi ile Cana'nın karşılaşması ise görülmeye değerdi.

Nalan Evlilikten Vazgeçti!

Nalan, evlenmek için hali hazırda zor karar vermişti. Annesinin yönlendirmesi ile hareket eden genç kadının heyecanlı ve ne yapacağını bilmeyen tavırları herkesi heyecanlandırmıştı. Nihayet beklenen oldu ve Nalan yüzük atarak evlenmek istemediğini ilan etti. Olaylar bu andan sonra daha da kızışacak.

Nalan ve Cana Karşılaştı!

Nalan, ailesi ile birlikte yürürken Cana ile karşılaşıyor. Fragmanda da gördüğümüz bu olay dizinin yeni bölümünde anlık olarak izlenince izleyiciler gelişmeleri yakından takip etti. Sedat'ı çok seven ve onunla oldukça farklı anlar yaşayan Cana'nın verdiği tepki ise dikkat çekti. 

Camdaki Kız Reytinglerde Kendini Kanıtladı!

Camdaki Kız dizisinin bu sahnelerden sonra elde ettiği reytingler çok iyiydi. AB ile ABC1 reyting gruplarında birinciliğini ilan etti. Totalde ise Bir Zamanlar Çukurova dizisi vardı. Ancak kısa süre önce başlayan Camdaki Kız dizisinin yıllar önce yayın hayatına başlamış bir diziye yetişmesi takdir edildi. Yakın zamanda Total reyting grubunda da zirve değişimi yaşanabilir. Çünkü Camdaki Kız dizisinden önce zirvede Bir Zamanlar Çukurova bulunuyordu. Artık zirvenin yeni sahibi olduğuna göre yeni bölümlerdeki heyecana göre reyting sıralamasındaki birinci her hafta yer değiştirebilir. Bu konuda iki dizinin de önemli bir rekabeti bulunuyor. Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan karakteri ile Hande Ataizi'nin Cana'sı önemli bir kapışma içine girebilir. Feyyaz Şerifoğlu da Sedat karakterini çok iyi canlandırıyor. Üç oyuncu da dizinin kaderini belirleyecen performanslar sergiliyor.