Camdaki Kız Burcu Biricik'in Yerine Oynayacak Oyuncu Belli Oldu!

Camdaki Kız Burcu Biricik'in Yerine Oynayacak Oyuncu Belli Oldu!

Camdaki Kız dizisiyle ilgili güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakterini artık başkası oynayacak. Kanal D dizisinde neler yaşanıyor? Diziye katılan ünlü oyuncu büyük ses getirdi. İşte yeni sezona damgasını vuracak güzel isim...

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik'in yerine gelecek oyuncu belli oluyor. Dizinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Dolayısıyla diziyi yakından takip edenler büyük bir değişiklikle karşılaşacak. Sevilen yapımda izleyiciler şoka uğrayabilir. Burcu Biricik'in yerine hangi oyuncu geliyor? Öyle ki yakın zaman önce bomba etkisi yaratan ve magazin gündeminden düşmeyen ünlü isimle anlaşma sağlandı.

Sıla Türkoğlu Camdaki Kız'a Katılıyor!

İddialara göre dizinin yeni Nalan'ı Sıla Türkoğlu olacak. Bu gelişme sonrasında ünlü oyuncu ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya oyuncu hakkında neler biliyoruz? Kanal 7'deki Emanet dizisinde başrol oynarken bir anda ekranlara veda etmişti. Daha sonra hangi dizide oynayacağı merak konusu haline geldi. Şimdi ise gelinen noktada oyuncu ile ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor.

Diziye Yeni Oyuncular Geliyor!

Öte yandan Sıla Türkoğlu ile birlikte diziye yeni isimlerin katılacağı öğrenildi. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulmakta. Oyuncu kadrosuna başka hangi oyuncuların geleceği yakın zamanda belli olacaktır.