Cam Tavanları Dizisi Çekimleri Yerler Mekanları Duyunca Çok Şaşıracaksınız! İşte O Çekim Yerleri ve Mekanlar!

Cam Tavanları Dizisi Çekimleri Yerler Mekanları Duyunca Çok Şaşıracaksınız! İşte O Çekim Yerleri ve Mekanlar!

Cam Tavanları dizisinin çekim yerleri ve mekanları merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden araştırmalar başladı. Ekibimiz sizler için çekim yerleri ve mekanlarını derledi. Cam Tavanları dizisinin çekim yeri neresi?

Cam Tavanlar dizisi Show Tv `nin de iddialı yapımı olması ile ilk bölümü ile Tv ekranlarında seyircilerinin karşsıına çıktı. Konusu ile farkındalık yaratan ve magazin gündemlerini başrol oyuncuları ile doldurmuş olan Cam Tavanlar dizisi, sosyal medyada da ilk bölümüyle gündem de olmayı başardı. Seyircinin gönlünü kazanan Cam Tavanlar, seyircilerini ilk bölümü ile görsel bir ilgi yarattı. Mekanları ile seyircilerini büyülemiş olan Cam Tavanlar  dizisi bu defa ise nerede çekilmiş olduğu sorusu ile magazünde gündeme oturdu.

Cam Tavanlar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Başrollerde Bensu Soral ve Kubilay Aka gibi ünlü oyuncuların yer almış olduğu Cam Tavanlar dizisi çekimleri Nisan ayınun sonundan beri devam etmekte. Tanıtım fragmanları ile seyircileri ekran karşısında etkilemeyi başaran Cam Tavanlar dizisi, ilk bölümü ile de bir hayli konuşulmaya devam ediyor. Çekildiği yer ve mekan olarak nerede çekilmiş olduğu ile gündemlerde yer almış olan Cam Tavanlar dizisi İstanbul ilinde çekilmekte.

Cam Tavanlar Hangi İlçe ve İlde Çekiliyor?

Cam Tavanlar dizisi Show TV ekranlarının iddialı yapımı çekimlerine İstanbul`un bir çok bölgesinde devam ediyor. Özellikle Beşiktaş, Şişli ve Beykoz sırtlarında çekilmiş olan Cam Tavanlar dizisi, boğaz manzarası ile eşsiz bir görsellik sunması ile Üsküdar da bir set kurmuş bulunmakta. Kadıköy sahil de çekimler yapan Cam Tavanalr, çekimlerinin yapılmış olduğu iç mekanlarda da çok fazla konuşulmakta.

Cam Tavanlar Çekim Mekanları

İlk bölümü ile seyircilerinin karşısına çıkmış olan Cam Tavanlar, iç mekan olarak en çok Q-PERA Group ve Asude Restoranı kullanılmakta. Bu mekanların henüz nerede olmuş olduğu tam olarak seyircilerine paylaşılmasa da her iki mekanın da eşsiz bir deniz manzarasına bakmış olduğu bilinmekte.

Cam Tavanlar  Çekim Yerleri

Sosyal bir farkındalık yaratan konusu ile gündemleri sarsan Cam tavanlar dizisi, kadınların iş hayatının yaşamış olduğu mobbingleri konu almakta. İlk bölümü ardından iç mekan çekimleri ile gündeme gelmekte olan Cam Tavanlar dizisi, iç mekanlarını Beykoz dizi platosunda çekmekte.