Cam Tavanlar Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Resmî Açıklama Yapıldı!

Cam Tavanlar Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Resmî Açıklama Yapıldı!

Show Tv'de ekranlara gelmeye hazırlanan Cam Tavanlar dizisinin yayın tarihi belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yayın tarihinin belli olmasının ardından yayınlanan fragmanı da izleyici tarafından yoğun ilgi odağı oldu. İşte haberin detayları..

Ömer Özgüner ve Kerem Çatay'ın yapımcılığını üstlendi Cam Tavanlar dizisinin senaryosu Meriç Acemi’ye ait. Merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor.

Yaz sezonunun başarılı yapımlarından birisi olması beklenen Cam Tavanlar dizisinin yayın tarihi belli oldu. 4 yıldır ekranda yer almayan Bensu Soral dizinin başrolünde bulunacak. Ayrıca Kubilay Aka’da Cam Tavanlar dizisinin başrolünde yer alıyor.

Gündemden Düşmeyen Cam Tavanlar Dizisinin Yayın Tarihi Netlik Kazandı

İyi bir oyuncu kadrosu ile gündemden düşmeyen Cam Tavanlar dizisinin yayın tarihi herkesi heyecanlandırdı. Utku Ateş, Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Ayten Soykök, Beril Kayar, Mehmet Bilge Aslan, Alper Kurt, Şifanur Gül, Aziz Caner İnan, İsmail Karagöz, Gizem Erdem, Cevdet Arıcılar ve Şehnaz Bölen Taftalı gibi genç ve usta isimler dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak.

9 Haziran Çarşamba günü saat 20.00’de izleyici ile buluşacak olan Cam Tavanlar dizisi Show TV'de ekranlara gelecek.

Show TV Yaz Dizilerini Belirledi

Show TV bu yaz birçok yapımın fişini çekerek, yeni projelerini belirledi. Dizinin bu yaz başarılı ve farklı yapımlardan biri olma ihtimali bekleniyor. Ayrıca Cam Tavanlar dizisinin 1. bölümünün dikkat çeken fragmanı izleyici tarafından yoğun ilgi odağı oldu.

Dizinin yayın tarihinin açıklanmasının ardından yapım konusu ve oyuncu kadrosu ile şimdiden yoğun ilgi odağı oldu. Hatta birçok izleyici dizinin rakiplerine tanıtım filmi ile meydan okuduğunu savunuyor.

Show TV iddialı Projesini Açıkladı

Bu yaz birçok dizinin fişini çeken Show TV, iddialı projesini açıkladı. Cam Tavanlar dizisi ile reyting rekorları kıracağına inanan kanal, tanıtım filmi ile bunu ispatladı. Çünkü Cam Tavanlar dizisi tanıtım filmi ile şimdiden birçok kişinin gözdesi olmuş durumda.

Çekimleri büyük bir hız ile devam eden dizi, ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Senelerdir oyunculuğa ara veren Bensu Soral’ın baş rolde yer alması da yapıma şimdiden bir artı kazandırdı.