Cam Tavanlar Dizisinin Konusunu, Yayın Günü ve Tüm Detayı Merak Uyandırdı! İşte Cam Tavanlar Dizisinin Detayları!

Cam Tavanlar Dizisinin Konusunu, Yayın Günü ve Tüm Detayı Merak Uyandırdı! İşte Cam Tavanlar Dizisinin Detayları!

Cam Tavanlar dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Merak edilen ise nerede çekildiği oyuncu kadrosu ve konusu. Cam Tavanlar dizisinin yayın tarihi saati kanalını ve daha bir çok detayı sizler için derledik.

Sezon dizileri tek tek seyircilerine ve ekranlarına veda ederken, yerlerini yaz dizilerine bırakmakta. Yaz dizilerinden olan Cam Tavanlar dizisi ilk bölümü ile bütün ilgiyi üstüne çekmeyi başarmıştı. İş hayatında kadınların sıklıkla yaşamış olduğu mobbingi ele almış olan Cam Tavanlar dizisi, sosyal farkındalık yaratan konusu ile sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

İş dünyasında rekabetin yanı sıra seyircisine bir aşk hikayesi de sunmuş olan Cam Tavanlar, Cem ile Leyla`nın arasındaki yarışı ekranlara taşıdı. Başrollerinde Kubilay Aka ile Bensu Soral`ın yer aldığı Cam Tavanlar dizisi, ekranlara Ojo Pictures imzalı olarak gelmekte. Yönetmenliğini ise Fehmi Öztürk`ün üstlenmiş olduğu Cam Tavanlar dizisinin cesur senaryosunda Meriç Acemi yer aldı. Sosyal medya kullanıcılarının ise yoğun ilgisine maruz kalmış olan Cam Tavanlar, birinci bölümünün ardından merak konusu oldu

Cam Tavanlar Dizisi Hangi Günler Ekranlara Geliyor?

İlk bölümüyle sosyal medyada takdirleri toplamış olan Cam Tavanlar, reyting ibresini de yavaş yavaş kendisine çevirmekte. Cam Tavanlar dizisinin sosyal medya üzerinden kullanıcıların birbirine tavsiye edilmiş olması ile dizi ilgili detayların merak edilmesine neden oldu. Merak konusu olan detayların başında Cam Tavanlar dizisinin hangi gün ekranlara geleceği yer aldı. Cam Tavanlar, her çarşamba ekranlar karşısında seyircileri ile buluşacak. Cam Tavanlar dizisinin merakla beklenen ikinci bölümü bu çarşamba seyircileriyle buluşacak.

Cam Tavanlar Dizisi Saat Kaçta?, Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Cam Tavanlar ile ilgili televizyon seyircilerinin merak etmiş olduğu diğer konular sıklıkla dizinin yayınlanacağı kanal ve saati oluyor. Ekranların yeni dizisi Cam Tavanlar, Show TV ekranlarının aracılığı ile seyircileri ile buluşuyor. Her Çarşamba seyircilerinin karşına çıkacak olan Cam Tavanlar dizisi, saat 20:00`da ekranlara geleceği açıklandı.