Cam Tavanlar Dizisinin Final Bölümü Büyük Yankı Uyandırdı! Dizi Reyting Kurbanı Oldu!

Cam Tavanlar Dizisinin Final Bölümü Büyük Yankı Uyandırdı! Dizi Reyting Kurbanı Oldu!

Show TV ekranlarında yayınlanan Cam Tavanlar dizisi istenilen reytinglere ulaşamayarak final yapma kararı aldı. Ayrıca çarşamba akşamları izleyici ile buluşan Cam Tavanlar dizisi için final kararı netlik kazandı. İşte haberin tüm detayları...

Dizinin ilk fragmanında izleyiciler ekranlara kilitlendi. Alınan bilgiler neticesinde Cam Tavanlar dizisinin final yapacağı ortaya çıktı. Cam Tavanlar dizisinde Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisi başrolde yer alıyor. Cam Tavanlar dizisi, kadınların iş yerlerinde yaşadığı sıkıntıları konu alıyor.

Cam Tavanlar dizisi bu akşam 8. Bölümüyle izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin sekizinci bölümünde Leyla sonunda sesini duyurma kararı alıyor. Bunun dışında Cam Tavanlar dizisinin sekizinci bölümünde Haldun ve Suna yeni bir karar alıyor.

Cam Tavanlar dizisinin yeni bölümü gündemi salladı

Cam Tavanlar dizisinin yeni bölümü gündemi salladı. Alınan bilgiler neticesinde Cam Tavanlar dizisinin final bölümü izleyiciyi şaşkına çevirdi. Dizinin final bölümünün fragmanı yayınlandı. Bu bölümde Köşeye sıkışan Cem, Leyla’ya kendisini affettirmek için her türlü yolu deniyor. Ayrıca yönetmenliğini Fehmi Öztürk’ün üstlendiği, Cam Tavanlar dizisinin kemik izleyici kadrosu, dizinin final kararının ardından kanal ve yapım ekibine tepki üstüne tepki gösterdi.

Duygu Yıldırım İleri’nin yazdığı Cam Tavanlar dizisi yayınlandığı günden bu yana istenilen reytinglere bir türlü ulaşamadı. Ayrıca kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizinin final bölümünün ilk fragmanı da sosyal medyada gündem oldu.

Cam Tavanlar dizisi final sahnesi ile ekranlara gelecek!

Cam Tavanlar dizisi final sahnesi ile ekranlara gelecek!  Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın başrollerinde yer aldığı Cam Tavanlar dizisi final kararı ile gündeme geldi. Ayrıca konusu ve oyuncu kadrosu ile ön plana çıkan Cam Tavanlar dizisi günden güne izleyici kaybı yaşadı. Dizide Bensu Soral ve Kubilay Aka dışında Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut gibi yetenekli oyuncular da bulunuyor.