Cam Tavanlar Dizisi Sen Çal Kapımı Dizisini Yerle Bir Etti! Hande Erçel ve Kerem Bürsin Bakalım Ne Yapacaklar?

Cam Tavanlar Dizisi Sen Çal Kapımı Dizisini Yerle Bir Etti! Hande Erçel ve Kerem Bürsin Bakalım Ne Yapacaklar?

Cam Tavanlar dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Ekranlara gelmesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Seyirciler ilk bölümden memnun kaldılar. Sen Çal Kapımı dizisini solladı. Hande ve Kerem bakalım ne yapacak?

Sıradan bir aşk dizisi olmayan dizi için; “Kadının ön planda olduğu, fakir ve zengin patronu olmadığı, adam akıllı bir dizi bulduk sonunda” sözlerini açıkladı. Dikkatleri üzerine çekmiş olan dizinin ilk bölümünde Leyla isimli başarılı ve genç kadının emekleri sırf kadın olmuş olduğu için geri plana itildi ve emekleri hiçe sayıldı.

Kriz Sebebi!

Leyla kendisine yapılmış olanları görünce iş yerine resti çekti ardından yatırım yapmaya başladı. Erkek olmuş olduğu için daha güçlü olacak olması ve duygusal düşünmeyeceği yüzünden Cem için Leyla`yı hiçe saymış olanların aksine seyircide kriz sebebi oldu.

Oyuncu Kadrosu!

Cam Tavanlar dizisinde başrol olarak yer alan Bensu Soral ile Kubilay Aka yer alırken dizide; Utku Ateş, Beril Kaya, Ahmet Melih Yılmaz, Hatice Aslan, Mehmet Bilge Aslan, Ayten Soykök, Alper Kut, Şifanur Gül, Gizem Erdem, Aziz Caner İnan, İsmail Karagöz gibi bir çok başarılı ismin yer almış olduğu dizide hareketlilik ile enerji ilk bölüm olmuş olmasına rağmen seyircinin ilgisini çekmeyi başardı.

Dikkatleri Üzerine Çekti!

Dikkatleri ilk bölümü ile üzerine çekmeyi başaran dizide neler olacak olması bir süre önce yayınlanmış olan fragmanı ile birlikte ortaya çıkmış oldu. Güçlü ve azimli bir kadına hayat verecek olan Bensu Soral diziye çok yakıştı! Bensu Soral`ın Leyla karakterine bir çok kişi çok iyi hayat vermiş olduğunu söylerken; birçok kişi ise "Leyla`nın askerleriyiz" sözlerini dile getirdi.

Reytinglerde iyi bir sonuç elde etmiş olan dizinin Kurul Osman`ın sezon finali yapması ile önünün açılacağı düşünüldü.