Cam Tavanlar Dizisi İzleyici Kaybına Uğradı! Dizi Final mi Yapıyor?

Cam Tavanlar Dizisi İzleyici Kaybına Uğradı! Dizi Final mi Yapıyor?

Farklı oyuncu kadrosu ve konusu ile gündemde kalmayı başaran Cam Tavanlar dizisi İzleyici kaybı yaşıyor. Ayrıca ekranların sevilen dizisi Cam Tavanlar kemik izleyici kitlesine sahip olmasına rağmen büyük bir kriz ile karşı karşıya kaldı. İşte detaylar...

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Cam Tavanlar dizisi büyük kriz ile karşı karşıya kaldı. Yayınlandığı günden bu yana reyting olarak iyi bir seviyede ilerleyen dizinin yaz aylarında izleyici kaybettiği ortaya çıktı.

Kubilay Aka ve Bensu Soral’ın başrollerinde bulunduğu Cam Tavanlar dizisi son bölümleri ile sosyal medyada da geride kaldı. Bunun dışında dizinin reyting olarakda iyi sonuç elde edemediği ortaya çıktı. Bunun üzerine dizinin akıbeti izleyici tarafından merak edilirken yapım ekibi bir karar aldığını açıkladı.

Cam Tavanlar dizisinin akıbeti belli oldu

Cam Tavanlar dizisinin akıbeti belli oldu. Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Cam Tavanlar dizisinin akıbeti belli oldu. Reytinglerin düşmesinin ardından yapım ekibi dizinin senaristini değiştirme kararı aldığını açıkladı. Sosyal medyada da gerileme yaşayan Cam Tavanlar dizisinin akıbeti de böylece belli oldu.

Cam Tavanlar dizisinin eski senaristi olan Meriç Acemi yerine Duygu Yıldırım görevi devir aldı. En başarılı senaristlerden biri olan Meriç Acemi, Cam Tavanlar dizisi ile yollarını ayırdı. Bu zamana kadar birçok başarılı yapıma imza attı. Fakat Cam Tavanlar dizisinin reyting olarak iyi ilerleyememesinin ardından yapım ekibi senarist değişikliği yaşadı.

37 yaşında olan Duygu Yıldırım ise genç bir senarist olmasına rağmen iyi projelere imza attı. Cam Tavanlar dizisinin yeni senaristi olan Duygu Yıldırım’ın diziye katacağı etkiler şimdiden merak söz konusu oldu.