Cam Tavanlar Dizisi Final Yapmayacak mı? Dizi Hakkında Şoke Eden Detay Ortaya Çıktı!

Cam Tavanlar Dizisi Final Yapmayacak mı? Dizi Hakkında Şoke Eden Detay Ortaya Çıktı!

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Cam Tavanlar dizisi için geri sayım başladı. Dizinin final yapıp yapmayacağı izleyici tarafından merak ediliyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin akıbeti için net bir açıklama yapıldı. İşte tüm detaylar...

Show TV dizi hayranlarına resmen ters köşe yaptırdı. 30. yılını kutlayan kanalın final yapacağı daha önceden netleşen Cam Tavanlar dizisi için geçtiğimiz günlerde yayınladığı fragman yeni bölüm olarak seyirciye gösterildi. Fakat Cam Tavanlar dizisinin aslında final yapacağı yeni ortaya çıktı.

Cam Tavanlar dizisinin akıbeti belli oldu

Cam Tavanlar dizisinin akıbeti belli oldu. Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka ikilisinin yer aldığı Cam Tavanlar dizisi için kulislere final kararı bir önceki hafta düştü. Ancak 29 Temmuz Perşembe günü yani dizinin 7. bölümünden hemen sonra bir durum belirtilmedi. Dizinin sanki yeni bölümü yayınlanacak gibi de fragmanda bilgi paylaşıldı.

Dizi severlerin hevesi kursağında kaldı! Kanal açıklama yaptı!

Dizi severlerin hevesi kursağında kaldı! Kanal açıklama yaptı! Cam Tavanlar dizisinin hayranları bu gelişmeden sonra çok mutlu oldu. Yani dizinin final yapmayacağı ve bir müddet daha devam edeceğine yönelik birçok yorum paylaşıldı. Cam Tavanlar dizisini sevenler ise bu duruma çok mutlu oldu ve sosyal medyada da geniş bir şekilde duyuldu. Fakat televizyon kanalı tarafından gönderilen iki gün sonra gönderilen basın bülteninde dizinin final yapacağı belirtildi.

Cam Tavanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Cam Tavanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni yayınlanan fragmanda ise 8. bölüm yani final olarak ifade edildi. Cam Tavanlar dizisinin hayranları ikinci kez yıkıldı. Sonuç olarak ise kulislere önceki hafta yansımış olan final iddiaları doğru. Cam Tavanlar dizisi çarşamba akşamı son kez ekrandaki yerini alacak.

Ardından bir daha ekranlara yeni bölümü gelmeyecek. Bu durum da izleyicilerde Show TV ekranların karşı bir güven sorunu yaratır mı bilinmez ama hatalı bir uygulama olduğu bariz belli. Bu haberin karşısında dizi severler, kanal ve yapım ekibine tepki göstermeyi ihmal etmedi.