Cam Tavanlar Dizisi Final Yapacak! Dizi Hayranları Tepki Üstüne Tepki Gösterdi

Cam Tavanlar Dizisi Final Yapacak! Dizi Hayranları Tepki Üstüne Tepki Gösterdi

Show TV ekranlarında yayınlanan Cam Tavanlar dizisinin reytingi günden güne düşüyor. Meriç Acemi’nin senaryosunu üstlendiği Cam Tavanlar dizisi şimdiye kadar iyi reytingler aldı. Fakat son zamanlarda reytinglerde bir gerileme yaşanıyor. İşte detaylar...

Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi ve izleyiciye verdiği mesaj farklılık yarattı. İlk etapta cazip gelen dizi, son zamanlarda büyük oranda izleyici kaybı yaşadı.

Çarşamba akşamları ekranlara gelen Cam Tavanlar dizisi 9 Haziran tarihinden bu yana toplam 5 bölümü ekranlara getirdi. Reytinglerin açıklanmasının ardından izleyici gidişattan yana endişe duyuyor. Reytinglerin beklenilenin altında kalması ise bu endişeyi ciddi bir şekilde arttırdı.

Cam Tavanlar dizisi için kemik kadro harekete geçti

Cam Tavanlar dizisi için kemik kadro harekete geçti. Konusu ve oyuncu kadrosu ile rakiplerini sollayan Cam Tavanlar dizisi her an final kararı alabilir. Dizi severler Cam Tavanlar dizisinin erken final yapmaması gerektiğini söyleyerek sosyal medyada konu ile alakalı birçok yorum paylaştı. Reytinglerin düşmesinin ardından izleyiciler Kanal D yapım ekibinin vereceği kararı da merak ediyor.

Cam Tavanlar dizisinin akıbeti belli oldu mu?

Cam Tavanlar dizisinin akıbeti belli oldu mu? Her yeni bölümü merakla bekleyen dizi severler, Show TV'den dizi ile alakalı daha fazla tanıtım yapmasını istiyor. Dizinin final yapacağına dair endişe taşıyan izleyiciler sosyal medyada birçok yorum paylaştı.

Kimi dizi izleyiciler ise hafta içi yayınlanan Sen Çal Kapımı ile Cam Tavanlar dizisinin rekabet etmesinden yeni rahatsızlık duyduğunu aktardı. Hatta dizinin gün değiştirilmesi gerektiği de söyleniyor. Dizinin cumartesi gününe alınabileceğine dair iddialar ortaya atılsa da Cam Tavanlar dizi hayranları final kokusunu yoğun bir şekilde yaşıyor.