Cam Tavanlar Dizinin Neden Bittiği Ortaya Çıktı! Kanal Dizinin Fişini Çekti!

Cam Tavanlar Dizinin Neden Bittiği Ortaya Çıktı! Kanal Dizinin Fişini Çekti!

Bu sezon izleyiciler ile buluşan Show TV ekranlarının tüm kış dizileri final yaptı. Alev Alev, Arıza, Kuzey Yıldızı, Ramo ve son olarak da Çukur dizileri ekrana veda ettiler. Alınan bilgiler neticesinde Cam Tavanlar dizisi de final yapmaya hazırlanıyor.

Riskli bir karar alan Show TV ekranları yeni sezonda yeni yapımlarla yoluna devam tercih etti. Yaz dizisi Kahraman Babam ve Cam Tavanlar ile izleyicileri ekranına çekmeye çalışan Show TV iki dizisinde de hayal kırıklığı yaşadı. İki dizi de seyirciden ilgi görmedi. Cam Tavanlar dizisi için final haberi geldi.  8. Bölümden sonra sona eriyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Cam Tavanlar dizisi için Show TV’den final kararı verildi. Kubilay Aka ve Bensu Soral ikilisinin başrolünde oynadığı dizi, akıllarda kadınların iş yerlerinde fırsat eşitsizliği yaşadığı sorunlarını öne planda tutan bir yapım olarak kaldı.

İzleyicilerden Bensu Soral’a eleştiri yağmuru

İzleyicilerden Bensu Soral’a eleştiri yağmuru. Çok iddialı başlayan Cam Tavanlar dizisi izleyiciden yeteri kadar ilgi göremedi. Bensu Soral, izleyicileri tarafından canlandırdığı karaktere uygun olmadığı eleştirisi ile karşı karşıya kaldı. İçerde projesinden 4 yıl sonra ekranlara döndü. Fakat yeni dizisi kısa süreli oldu.

Cam Tavanlar dizisi, ekrana veda edecek olan ilk yaz dizisi oldu!

Cam Tavanlar dizisi, ekrana veda edecek olan ilk yaz dizisi oldu! 8. bölümü ile birlikte Cam Tavanlar dizisi ekrandaki yerini de tamamlayacak. Bu zamana kadar 6 bölüm yayınlamış olan dizi sosyal medyada da çok ilgi görmedi. Reytingleri de düşük gelmesi ile final yapmaktan başka çaresi kalmayan dizi bu karara mecbur kaldı.

Ahmet Melih Yılmaz, Hatice Aslan, Ayten Soykök, Şehnaz Bölen Taftalı, Beril Kayar, Mehmet Bilge Aslan, Alper Kut, Şifanur Gül, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, ve Cevdet Arıcılar gibi isimler final yapma kararı alan dizinin kadrosunda yer aldılar.