Çakır ve Miroğlu Aynı Dizide! Yalnız Kurt Dizisinde Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu Müjdesi!

Çakır ve Miroğlu Aynı Dizide! Yalnız Kurt Dizisinde Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu Müjdesi!

Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisiyle gündeme gelecek. Başarılı ismin hangi oyunculara teklif götürdüğü merak edilmekteydi. Dizinin oyuncu kadrosu biliniyor ancak bazı isimler daha katılabilir. Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu için teklifler yapıldı. EDHO dizisinden sonra Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi Yalnız Kurt mu olacak?

Yalnız Kurt dizisi, yakında yayın hayatına başlıyor. Ancak oyuncu kadrosu tam anlamıyla oturmuş değil. Pek çok isimle görüşmeler gerçekleştirilmekte. Teklifleri kabul etmesi olası isimleri sizlerle paylaşacağız. Bazı oyuncular anlaşma sağladı ancak Oktay Kaynarca ile Kenan İmirzalıoğlu için de bazı gelişmeler yaşandı. Ünlü oyuncular bu dizide beraber oynayacak mı? Yalnız Kurt dizisine dair son olayları sizlerle paylaşıyoruz. İkili beraber oynar ise reytinglerde patlama yaşanabilir.

Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca Oynayacak mı?

Yalnız Kurt dizisine İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca mı katılıyor? Dizi teklifine karşı nasıl bir yanıt verecekleri merak konusu oldu. Kenan İmirzalıoğlu bir süredir ekranlarda yok. Oyuncunun dizi ve film projeleri yerine program sunuculuğu yaptığı görülüyor.  Ayrıca çeşitli reklam filmlerinde de oynamakta. Oktay Kaynarca'ya gelecek olursak, EDHO dizisi finali ile hangi yapımda oynayacağı merak konusu olmuştu. Başarılı isimler Osman Sınav'ın dizi projesi için neler düşünüyor?

Yalnız Kurt Oyuncuları

Yalnız Kurt'ta oynayacağı kesinleşen bazı isimleri sizlerle paylaşacağız. Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Polat Bilgin ve Murat Han'ın dizide oynayacağı belirtildi. Yakın zamanda ekranlarda izleyicilerle buluşacak dizi için tüm hazırlıklar tamamlanmak üzere.