Çakallarla Dans 6 Ne Zaman Vizyona Girecek? Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

Çakallarla Dans 6 Ne Zaman Vizyona Girecek? Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

Çakallarla Dans 6'nın ne zaman sinemalarda vizyona gireceği merak ediliyordu. Yapılan açıklama ile birlikte müjdeli haber verildi. Öte yandan oyuncu kadrosu da açıklandı. Yıllardır beklenen filme ilişkin bazı ifadeler yanıt bulacak. İşte harika film serisine ilişkin merak edilenler...

Şevket Çoruh'lu Çakallarla Dans 6 filminin ne zaman vizyona gireceği soruluyor. Öyle ki yaşanan gelişmelerle birlikte herkes heyecanlı bir şekilde filmi bekliyor. Çünkü hem oyuncu kadrosu pırlanta gibi isimlerden oluşmakta hem de hikayesi izleyiciyi kendisine çekmekte. Serideki gelişmelerle beraber bilinmeyenlere değineceğiz.

Çakallarla Dans 6 Oyuncuları

Çakallarla Dans 6'nın oyuncu kadrosu açıklandı. Filmde yine sevilen oyuncuları Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz'ı göreceğiz. Öte yandan bazı oyuncuların da bu filme özel dahil olacağı belirtildi. Ebru Cündübeyoğlu, Nurettin Sönmez, Elvan Dişli, Mine Kılıç ve Kemal Zeydan'ın da filmde yer alacağı bilgisini iletelim.

Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Çakallarla Dans 6'nın vizyon tarihi ise açıklandı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği filmin 2 Aralık 2022'de sinemalarda olacağı belirtildi. Dolayısıyla sizler de bu filmi yakından takip edebilirsiniz. Heyecan veren ve uzun zamandır beklenen serinin son filmi yakında sinemada olacak.