Çakallarla Dans 6 Çekimleri Başlıyor! Şevket Çoruh'tan Önemli Duyuru!

Çakallarla Dans 6 Çekimleri Başlıyor! Şevket Çoruh'tan Önemli Duyuru!

Çakallarla Dans 6'nın çekileceği duyuruldu. Şevket Çoruh, yaptığı açıklama ile sevenlerine güzel haberi verdi. Peki Çakallarla Dans 6'da kimler oynayacak? Filmin ne zaman vizyona gireceği merak ediliyor. Detaylarıyla birlikte merak edilenler yanıt bulacak.

Çakallarla Dans film serisinin 6.'sı geliyor. Çok sevilen ve komedi türünde önemli bir baş yapıt olarak karşımıza çıkan bu film serisi, 6.'sı ile karşımıza çıkacak. Öyle ki oyuncu kadrosuna dair detaylar da paylaşıldı. Çakallarla Dans 6'da kimler oynayacak? Eski efsane kadronun tekrardan bir araya gelip gelmeyeceği merak edildi.

Oyuncular Değişmedi!

Başrolde yine Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz'ı göreceğiz. Dolayısıyla bu oyuncu kadrosu büyük dikkat çekecek. Öte yandan bazı isimlerin de dahil olacağı belirtildi. Yani temel oyuncu kadrosunun yanı sıra bazı ünlü isimlerle anlaşma sağlandı.

Şevket Çoruh Haberi Verdi!

Öte yandan haberi Şevket Çoruh'tan almamız önemli bir gelişme olarak kayıtlara geçti. Başarılı oyuncu, son dönemde Arka Sokaklar ve Çakallarla Dans yapımları ile adından söz ettirmekte. Çakallarla Dans 6'da  başrol oyuncularının yanı sıra Ebru Cündübeyoğlu, Nurettin Sönmez, Elvan Dişli, Mine Kılıç, Kemal Zeydan gibi isimleri de izleyeceğiz.