Cahil Periler Dizisine Burak Deniz Takviyesi! Dizinin Kadrosuna Türk Oyuncular Damgasını Vuracak!

Cahil Periler Dizisine Burak Deniz Takviyesi! Dizinin Kadrosuna Türk Oyuncular Damgasını Vuracak!

Cahil Periler dizisi, Disney destekli ve Ferzan Öztepek yönetmenliğinde ekrana gelecek. Daha önce filmi yayınlanan yapımda pek çok yabancı isim bulunuyor. İtalya'da oldukça sevilen yapımda Burak Deniz de oynayacak. Peki hangi karakteri canlandıracak?

Maraşlı dizisinin başarılı oyuncusu Burak Deniz, 8 bölümlük harika bir dizide oynayacak. Üstelik bu dizi tüm dünyanın tanıdığı ünlü bir yönetmen tarafından çekilecek. Daha önce filmi çekilen Cahil Periler dizisinin konusu nedir? Burak Deniz'in hayat vereceği karakter de merak ediliyor .Sonuç itibariyle ünlü ismin Maraşlı dizisiyle kendini kanıtladığı belirtiliyor. Bu dizi Disney adına çekileceğinden ötürü dizide göstereceği performansta merak ediliyor. Peki dizi ne zaman yayınlanacak?

Cahil Periler Dizisinde Kimler Oynuyor?

Cahil Periler dizisinde Burak Deniz'in yanı sıra Serra Yılmaz da yer alacak.Ünlü oyuncunun canlandıracağı karakterin teyzesine hayat vereceği belirtiliyor. Ayrıca Burak Deniz hangi karakteri canlandıracak merak edilmeye başlandı. Bu konuda hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Karakterler ve dizinin gidişatıyla ilgili dizi fragmanlarını ve tam bölümlerini takip edeceğiz.

Cahil periler Ne Zaman Başlayacak?

Cahil Periler dizisinin çekimleri hali hazırda devam etmekte. Ancak son bölüm çekimi için 28 Temmuz tarihi gösterildi. Bu tarihte ünlü oyuncu Burak Deniz'in İstanbul'a geleceği belirtildi. Yakışıklı oyuncu, ATV dizisinde gösterdiği performansla adından söz ediyordu. Şimdi ise bambaşka bir projeyle de izleyici karşısına çıkacak. Oyuncunun daha önce yer aldığı dizilere bakılırsa dönüm noktası Maraşlı dizisiyle beraber oldu.  Disney'in katkılarıyla çekilecek dizinin nasıl bir etki yaratacağı merak edilmekte. 

Burak Deniz Maraşlı'dan Ayrılacak mı?

Cahil Periler dizisinde oynamasıyla beraber Maraşlı dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı merak edildi. Ancak Burak Deniz'in bu konuyla ilgili herhangi bir açıklaması bulunmamakta. Yakın zamanda Maraşlı dizisinin durumuna göre ayrılık kararı verilebilir. Şu an için belirsizlik sürüyor. Alina Boz ile iyi bir ikili olmuşlardı ancak dizinin reytingleri yere çakılınca eski tadı kalmadı. Yapımla ilgili kritik kararların verileceği Haziran ayrına gireceğiz. Dizi için tamam mı yoksa devam mı kararı çıkacak birkaç haftaya kesinleşecek.