Çağlar Ertuğrul ve Tamer Karadağlı Arasındaki Gerginlik Arttı! Sosyal Medyada Tepkiler Yağdı!

Çağlar Ertuğrul ve Tamer Karadağlı Arasındaki Gerginlik Arttı! Sosyal Medyada Tepkiler Yağdı!

Çağlar Ertuğrul'un Altın Kelebek Ödülleri'ndeki hareketi çok konuşuldu. Teşkilat oyuncusunun tepki çektiği ve hayranları tarafından eleştirildiği o anlar ekranlara geldi. Tamer Karadağlı'ya göndermede bulunurken bazı sevenleri kendisini rezil ettiğini öne sürdü. Peki o gece neler yaşandı?

Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Oyuncu ödülünü kazanan Çağlar Ertuğrul, ödülü aldığı ve konuşma yaptığı sırada şok bir hareket yaptı. Tamer Karadağlı'ya göndermede bulunan oyuncu, bir anda arkasına döndü ve bir anda konuşma müdahale edilecekmiş taklidini yaptı. Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasındaki olaya ithafen yaptığı bu hareket büyük ilgi gördü. Törende olumlu karşılanan bu görüntü, sosyal medyada ise tam tersi bir etki yarattı. Pek çok sosyal medya kullanıcısı ünlü oyuncuyu eleştirmeye başladı. Teşkilat dizisinde Serdar karakterine hayat veren oyuncunun hata ettiği öne sürüldü.

Tamer Karadağlı'dan Açıklama Gelmedi

Öte yandan Tamer Karadağlı'nın kendisine göndermede bulunan oyuncuyla ilgili herhangi bir şey söylemediği biliniyor. Daha önce milliyetçi olduğuna yönelik açıklamalarıyla dikkat çeken Tamer Karadağlı, ödül töreninde takındığı tavırdan pişman olmadığını dile getirmişti.

Çağlar Ertuğrul Tepki Çekti

Oyuncunun büyük tepki çektiği ve Twitter başta olmak üzere pek çok sosyal mecrada hayranlarının eleştirileriyle karşılaştığı biliniyor. Serdar karakteri ile TRT 1 dizisinde önemli bir rol canlandıran oyuncuyla ilgili ne gibi gelişmeler yaşanacak merakla beklenmekte. Oyuncunun diziden ayrılacağı dahi iddia edildi. Ancak bu haber şu an için iddia niteliği taşıyor.