Çağlar Ertuğrul Teşkilat Dizisinden Kovuldu Mu? TRT'den Yeni Açıklama Var

Çağlar Ertuğrul Teşkilat Dizisinden Kovuldu Mu? TRT'den Yeni Açıklama Var

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın başrol oyuncusu tepkilerin hedefi haline geldi. Teşkilat dizisi reytingleri düşebilir. Çağlar Ertuğrul'un Tamer Karadağlı göndermesi sosyal medyada çok eleştirildi. Peki Altın Kelebek Ödülleri'nde neler yaşandı? İşte merak edilen olaya dair detaylar...

Teşkilat dizisini önemli oyuncularından olan Çağlar Ertuğrul, yaşanan bir olay sonrasında ekranlara veda edebilir. Ünlü oyuncunun başına gelenler herkesi merak ettirdi. Ödül töreninde Tamer Karadağlı'ya gönderme yapması tepkilere neden oldu. Pek çok kişi sosyal medyadan eleştirel yorumlarda bulundu. Dizide olmaması gerektiğini düşünenden ne zaman ayrılacağını sorana kadar kullanıcıların yorumları eksik kalmadı. Peki o gece neler yaşandı?

Oyuncu Neden Tepki Gördü?

Çağlar Ertuğrul'un bu kadar tepki görmesindeki en önemli etken yaptığı göndermeydi. Tamer Karadağlı'nın Nihal Yalçın'a ödül takdim etmesi sırasında yaşanan dikkat çekici olaylar gündeme düşmüştü. Kamuoyunun bir süre konuştuğu bu olay sonrasında Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Çağlar Ertuğrul ödül aldı. Oyuncu ödülünü alırken bir anda arkasına döndü ve sanki arkasında birisi varmış gibi rol yaptı. Daha sonra burada Tamer Karadağlı'ya göndermede bulundu.

Teşkilat'tan Ayrılması Bekleniyor

Oyuncunun göndermeli hareketi sonrasında diziden ayrılması bekleniyor. TRT 1 başrol oyuncusunun herhangi bir küfür hakaret kullanmadan ve kimseyi kırmadan yaptığı bu hamle bile büyük tepki çekti. Ancak Teşkilat dizisinden ayrılması ve dizideki kariyerinin burada noktalanması ihtimaller arasında.