Buse Varol Kocası Alişan'a Resti Çekti! Buse Varol O Dizisi Oynama Kararı Aldı

Buse Varol Kocası Alişan'a Resti Çekti! Buse Varol O Dizisi Oynama Kararı Aldı

Camdaki Kız dizisine katılan oyuncu şok etti. Alişan'ın eşi Buse Varol, Kanal D dizisinde mi oynayacak? Üstelik Cihangir Ceyhan ile beraber oynayacağı açıklandı. Hayri karakterinin eşine hayat vereceği iddia edildi. Buse Varol'dan diziyle ilgili açıklama geldi mi? İşte merakla beklenen yeni oyuncu transferi...

Camdaki Kız dizisine damgasını vuran Cihangir Ceyhan, Hayri karakterine hayat veriyor. Bu karakterin bir de eşi var. Ancak eşinden henüz çok fazla bahsedilmedi. Yakın zamanda şehre geleceği için karakter için oyuncu arayışına gidildi. Alişan'ın eşi dizi için en uygun adaylar arasında. Buse Varol, Kanal D'deki Camdaki Kız dizisine katılacak mı? Ünlü isim kısa süre önce bir dizide oynayacağını açıklamıştı. O dizi bu dizi mi?

Buse Varol Camdaki Kız'a Katıldı!

Güzel ismin yakın zamanda Camdaki Kız'da oynayacağı belirtiliyor. Üstelik Cihangir Ceyhan'ın partneri olacak. Bir süredir ekranlarda göremediğimiz oyuncu, Kanal D projesi ile ilk adımını atacak. Daha sonra dizide kaç bölüm oynayacağı zamanla belli olacak. Camdaki Kız'da heyecan gittikçe artmakta. Nalan ile Hayri arasındaki ilişki gittikçe belirgin hale gelmeye başladı. Bu nedenle Buse Varol'un kritik bir rolde oynayacağını söylemeliyiz.

Dizide Ne Zaman Oynayacak?

Buse Varol'un birkaç hafta içerisinde Camdaki Kız'a katılması muhtemel gözüküyor. Ünlü ismin Alişan ile olan evliliğinden sonra ekranlarda boy göstermemesi dikkat çekmişti. Çocuk sahibi olmalarından ötürü kariyerini geri plana atmıştı. Şimdi ise dizilere geri dönmenin hesabını yapıyor.