Buse Varol Alişanı Çıldırtmayı Başardı! Buse Varol'dan Akıllara Durgunluk Veren Paylaşım

Buse Varol Alişanı Çıldırtmayı Başardı! Buse Varol'dan Akıllara Durgunluk Veren Paylaşım

Alişan ve Buse Varol arasında gerilim olduğu iddia ediliyordu. Çiftin boşanacağına yönelik paylaşımlar artmıştı. Buse Varol öyle bir görüntü paylaştı ki görenler Alişan'a hayretler etti. Peki şimdi Alişan ile Buse Varol'un ilişkisine ne olacak? İkili arasında gerçekten bir problem var mı?

Alişan ve Buse Varol'un sık sık magazin gündemine geldiğine tanıklık ediyoruz. İkili arasındaki bu gelişmeler bir yandan da sosyal medyayı kasıp kavuruyor. Son zamanlarda Alişan ve Buse Varol'un boşanacağı iddia edilmişti. Ancak çiftten Buse Varol'un açıklaması ile bunlar yalanlanmıştı. Sosyal medya profilindeki fotoğraflarını silen Varol, bunun eşiyle bir ilgisi olmadığını dile getirmişti. Aralarındaki ilişkinin güzel gittiğini ve her şeyin yolunda olduğunu vurguladı. Şimdi ise yapılan bir paylaşım yürekleri ağıza getirdi. Alişan'ı böyle görenler gözlerine inanmak istemedi.

Alişan'ın Bu Hali Ne?

Alişan, efektli şekilde Buse Varol'un kamerasına yakalandı. Pek çok kişi tebessüm etmeden duramadı. Hayranları ise videoyu beğendiklerini dile getirdi. Hikaye kısmında paylaşılan videoyu 24 saat içerisinde yüz binlerce kişinin izlediği belirtiliyor. Eşinin gizli çekimi ile ortaya çıkan eğlenceli görüntüler büyük ilgi gördü.

Yurt Dışına Çıkmışlardı

Beraber yurt dışı tatili yaptıktan sonra Instagram'da fotoğraf paylaşan çift, bu hamlesiyle aslında ayrılmayacaklarını belirtiyorlardı. Haklarında çıkan dedikodulara karşı da bir gönderme olarak sayılabilirdi. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde yeni bir sosyal medya paylaşımı daha yapabilirler.