Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam Dizisinden Ayrılıyor mu? Oyuncudan Açıklama Gecikmedi!

Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam Dizisinden Ayrılıyor mu? Oyuncudan Açıklama Gecikmedi!

Yaz ekranlarının en başarılı dizilerinden biri olan Aşk Mantık İntikam yayınlandığı günden bu yana yoğun izleyici kitlesine sahip oldu. FOX TV'de ekranlara gelen romantik komedi dizisinin başrollerinde ise İlhan Şen ile Burcu Özberk bulunuyor. Detaylar...

Ozan ve Esra karakterlerini hayat veren İlhan Şen ile Burcu Özberk çifti en popüler çiftler sırasında üçüncü sırada yer alıyor. Alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisi ile Eda ve Serkan çifti birincilik elde ederken Ada Masalı dizisinde Poyraz ve Haziran karakterlerini hayat veren Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan da ikincilik elde etti.

Burcu Özberk sosyal medyada en popüler kadın oyuncuları arasında beşinci sırada yer aldı. Yetenekli oyuncunun uzun bir aradan sonra dizilere tekrardan döndüğü biliniyor. Bunun dışında Aşk Mantık İntikam isimli yaz dizisi en yüksek reyting alan yapımlarında başında geldi. Dizinin bu başarısı rağmen Burcu Özberk’in sosyal medyada yarattığı etkileşim dalgasının küçük kalması dikkatlerden kaçmadı.

Burcu Özberk geri sırada yer aldı

Burcu Özberk geri sırada yer aldı. Yapılan araştırmalara göre 15 Haziran ile 15 Temmuz tarihleri arasında en popüler kadın oyuncuları ortaya çıktı. Yapılan araştırmalarda ilk sırada Alina Boz yer alıyor. Maraşlı dizisinde Mahur karakteri ile ön plana çıkan Alina Boz 2 milyon 13 bin 182 ileti ile rakiplerini solladı.

Onun dışında alınan bilgiler neticesinde ikinci sırada Hande Erçel yer alırken Ada Masalı dizisinin başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan da üçüncü sırada yer aldı. Bunun dışında Ahsen Eroğlu listenin dördüncü sırasına giriş yaptı. Yetenekli oyuncu Burcu Özberk ise beşinci olabildi. Aşk Mantık İntikam dizisinde başrol oynayan Burcu Özberk sergilediği performans ile ön plana çıkıyor. Aşk Mantık İntikam dizisi kış sezonuna göre iyi reytingler elde etmeyi de başardı. Burcu Özberk’in ise dizinin başarısının etkisiyle daha üst sıralarda olması bekleniyor.