Burcu Biricik iki Dizide Birden Rol Alıyor! Camdaki Kız ve Fatma Dizileri Çok Sevildi!

Burcu Biricik iki Dizide Birden Rol Alıyor! Camdaki Kız ve Fatma Dizileri Çok Sevildi!

Burcu Biricik, Camdaki Kız'dan sonra Fatma dizisinde de oynamaya başladı. Her iki dizide de başrol karakterlerine hayat veriyor. Bir tarafta Nalan diğer tarafta Fatma. Netflix ve Kanal D'de güzel bir oyunculuk sergilemekte. Fatma dizisinin konusu nedir?

Kısa süre önce Kırmızı Oda dizisinde oynayan Burcu Biricik, şimdi ise biri reyting rekorları kıran Camdaki Kız'da diğeri ise Netflix'te yayınlanacak Fatma dizisinde rol alıyor. İki dizide de başrol olması nedeniyle büyük ilgi gördü. Başarılı oyuncunun sergilediği performans iki dizide de fazlasıyla beğenildi. İzleyiciler,  uzun zamandır aynı anda birkaç dizide birden oynayan oyuncu görmüyordu. Nurgül Yeşilçay'dan sonra Burcu Biricik de gösterdiği performansla adından söz ettirmeyi başardı.

Burcu Biricik Camdaki Kız'da Rekora Koşuyor!

Camdaki Kız dizisi Perşembe günleri Kanal D'de yayınlanıyor. Dizinin senaryosu diğer dizilere göre oldukça farklı. Hal böyle olunca diziyle ilgili olumlu yorumların sayısı da artıyor. Üstelik dizide önemli oyunculara da yer verilmekte. Aşka olabildiğince az fırsat tanınan dizide gerilimin ve heyecanın yüksek olması diziyi daha da sıra dışı hale getiriyor.

Fatma Dizisinin Konusu Nedir?

Fatma dizisi, temizlikçi olarak çalışan Fatma'nın kocasını aramak için girdiği maceraları anlatıyor. Burcu Biricik'in canlandırdığı Fatma karakteri, tüm bu olayların sonucunda cinayet de işleyecek. Gittikçe bambaşka bir görünüme sahip olacak ana karakteri önemli sürprizler bekliyor. Ayrıca hem televizyonda hem de dijital platformda oynaması işini ne kadar çok sevdiğini göstermekte.

Netflix Platformunda Yayınlanıyor! 

Yeni bölümü ile ekrana gelen Fatma dizisi pek sevildi. Twitter'da TT olan dizinin ana kahramanı ise Burcu Biriciki idi. Bir yandan Kanal D bir yandan da Netflix dizisinde oynayarak bambaşka karakterlere hayat veriyor. Gerçekten de uzun süredir görmek istediğimiz heyecan verici bir performans deneyimini izleyicilere sunmakta. Burcu Biricik'in adını sosyal medyada daha çok duyacağız gibi duruyor. Bakalım iki dizinin de yeni bölümünde ne gibi sürprizlerle karşılaşılacak. Tahminen her iki yapımda da yüksek reyting ve izlenme elde edilecek. Çünkü sevilen oyuncu hem trend isimler arasında hem de oyunculuğuyla adından söz ettiriyor.