Burcu Biricik, Camdaki Kız Dizisi Ekibine Küstü! Camdaki Kız Setinden Espri ile Karışık Özür Geldi!

Burcu Biricik, Camdaki Kız Dizisi Ekibine Küstü! Camdaki Kız Setinden Espri ile Karışık Özür Geldi!

Yetenekli oyuncu Burcu Biricik Camdaki Kız dizisi ile adından çokça söz ettirdi. Geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisine misafir konuk oyuncu olarak katılan yetenekli oyuncu Burcu Biricik dizi de Boncuk karakteri ile gönülleri fethetti. İşte haberin tüm detayları...

OGM Pictures yapımının imzaladığı Camdaki Kız dizisinde dikkatleri üzerine çeken Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ile başrolü paylaşıyor. Dizi severler Feyyaz Şerifoğlu bu Burcu Biricik ikilisinin çok yakıştığını söyleyerek heyecanlarını dile getirdi. İkiliyi ekranda çok yakıştıran izleyiciler Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlanan hikâye ekranlara geldi. Dizinin başrol oyuncuları Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ise sergiledikleri performans ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Burcu Biricik, zor bir rolün üstesinden geldi

Taner Levent, Şerif Erol, Devrim Yakut ve Nur Sürer gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Selma Ergeç ve Hande Ataizi de dikkatleri üzerine çekerek iyi bir başarı sağlıyor. Başarılı performansları ile ekranlara gelen Burcu Biricik ise zor bir rolün altına girdi. Dizinin setinde yetenekli oyuncular genç kuşağın dikkat çeken isimlerinin uyumlu bir çalışma çıkardığını belirtti. Çoğu zaman setten sosyal medyaya yansıyan videolar ve fotoğraflar ise oyuncuların iyi anlaştıklarını ekranlara getirdi.

Burcu Biricik yaptığı paylaşım ile adeta yüzleri gülümsetti

Yetenekli oyuncu Burcu Biricik sette yaptığı son paylaşım ise gündem oldu. Güzel oyuncu Burcu Biricik dizideki Koroğlu ailesinin toplu fotoğraf çekimine görüntüledi. Koltukta poz veren oyuncuları etiketleyen Burcu Biricik ‘aile fotoğrafı çektiriyorlarmış’ notu düşerek yüzleri gülümsetti. Bir sonraki fotoğrafta ise Koroğlu ailesine katılan Selen’in eşi Levent’i oynayan Tuğrul Tülek ile poz veren yetenekli oyuncu esprili bir yorum yaptı. Burcu Biricik Levent Tülek’ e ‘el oğlu’ kendisine ise ‘el kızı’ yazdığı fotoğrafı takipçileri ile paylaştı. Burcu Biricik’in bu paylaşımlı görenler ise intikamın acı olduğunu söyleyerek gülümsedi. Oyuncu Burcu Biricik kendilerinin aile fotoğrafını alınmadığını belirterek ınstagram'dan esprili bir gönderme yaptı.