Burcu Biricik, Camdaki Kız Adlı Diziden Ayrılıyor mu? Yetenekli Oyuncu Yeni Projesini Açıkladı!

Burcu Biricik, Camdaki Kız Adlı Diziden Ayrılıyor mu? Yetenekli Oyuncu Yeni Projesini Açıkladı!

Yetenekli oyuncu Burcu Biricik, Camdaki Kız adlı dizide yeteneğini bir defa daha ortaya koydu. Bunun ardından oyuncuya birçok projeden teklif geldi. Yönetmenlerin yeni gözdesi Burcu Biricik yeni projesini açıkladı. İşte haberin detayları...

Güzelliği ve yeteneği ile ön plana çıkan Burcu Biricik, Camdaki Kız adlı projede bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bundan önce birçok projede yer alan oyuncu bu defa Camdaki Kız adlı proje ile ön plana çıktı.

Yetenekli oyuncu Burcu Biricik, Fatma adlı dizi ile de yoğun ilgi gördü. Bu diziden sonra oyunun hayranları Burcu Biricik’i tebrik ederek, ikinci sezonu beklediklerini söyledi. İzleyicilerden tam not alan Burcu Biricik, hayranlarına bir sürpriz daha yaptı.

Burcu Biricik yeni projesi ile gündem oldu

Burcu Biricik yeni projesi ile gündem oldu. Yayınlandığı günden bu yana izleyicilerden tam not alan Camdaki Kız dizisi reytinglerden de tam not aldı. Rakiplerini sollamayı başaran Camdaki Kız adlı dizinin başrol oyuncusu ise Burcu Biricik oldu.

 Yetenekli oyuncu Burcu Biricik, Camdaki Kız adlı dizi dışında başka projelerde de yer alacağını söyledi. Fatma dışında hoşuna giden başka projelerde de yer alacak. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde Biricik, Camdaki Kız adlı diziye veda etmeyecek.

Fatma dizisi ile rekor kırdı!

Fatma dizisi ile rekor kırdı! Yeteneği ile ön plana çıkan Burcu Biricik, Fatma dizisinde herkesi şaşkına çevirdi. Yetenekli oyuncunun hayat verdiği temizlikçi Fatma rolü büyük beğeni topladı. Ayrıca dizide seri katili canlandırması da sosyal medyada olay oldu.

Burcu Biricik kendisine gelen projeleri değerlendirdiğini söyledi. Güçlü projelerde yer almak istediğini de sözlerine ekledi.