Burak Sevinç Kırmızı Oda'dan Sonra Nerede Oynayacak? Başrol Dizisi Açıklandı!

Burak Sevinç Kırmızı Oda'dan Sonra Nerede Oynayacak? Başrol Dizisi Açıklandı!

Yakışıklı oyuncu Burak Sevinç, geçtiğimiz günlerde Kırmızı Oda'dan ayrılmıştı. Ancak yeni gelen haberle beraber bambaşka bir dizide oynayacağı açıklandı. Dizide başrol oynayacağı belirtildi. Peki Burak Sevinç hangi dizide oynayacak?

2013 yılından bu yana rol aldığı dizilerde önemli karakterlere hayat veren Burak Sevinç, kariyerinin altın dönemlerini yaşıyor. Başarılı ismin bir süredir Kırmızı Oda dizisinde oynadığı biliniyordu. Başrol karakterlerinden birini canlandırdığı bilinen oyuncuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Yakışıklı oyuncu Kırmızı Oda'dan ayrıldı. Ancak bu ayrılık haberinden kısa bir süre sonra bambaşka bir gelişme daha ortaya çıktı. Burak Sevinç'in yer alacağı yeni proje merak ediliyor. Burak Sevinç hangi dizide oynayacak?

Burak Sevinç Yeni Dizinin Kadrosuna Dahil Oldu!

Burak Sevinç, Kırmızı Oda'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde yerini aldı. Başrolü oynayacak ünlü isme de güzel bir oyuncu eşlik edecek. Dizi ayrılığının hemen ardından çıkan bu habere göre daha önceden oyuncu ile çeşitli görüşmelerin yapıldığı ve belki de bu proje için Kırmızı Oda'dan vazgeçtiği iddia ediliyor. Daha fazla ön planda bulunacağı ve başrolde iki isimle beraber yer alacağı için projeyi seçmesinin kariyeri açısından mantıklı bir hamle olduğu vurgulandı.

Hacı Bayram Veli Konulu Dizide Oynayacak!

Yakışıklı oyuncu, geçmişte yer aldığı dizilerde adından söz ettirmeyi başarmıştı. Aradan geçen yılların ardından oyunculuk deneyimini geliştirdi ve çok daha önemli yapımlarda oynamayı başardı. Şimdi ise Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli gibi iddialı bir dizide oynayacak. Tarihimizde konu edilen ünlü bir şairin hayatının canlandırılacağı belirtiliyor. Burak Sevinç'in bu projede yer alması kariyeri açısından önemli bir gelişme olarak yorumlandı. Aynı zamanda Kırmızı Oda dizisinden neden ayrıldığı da belirlendi. Eğer bu proje için ayrıldı ise dizi ayrılığının nedeni senaryoya değil yeni projede oynamak istemesinden kaynaklandığı görüşü ortaya çıkıyor. Her ne olursa olsun yakışıklı oyuncu ve hayranları açısından güzel bir haber olarak değerlendirildi. Dizinin ne zaman başlayacağı konusunda net bir bilgi olmasa da yakın zamanda gerekli bilgilendirmelerin yapılacağı düşünülüyor.

Almila Ada ile Başrol Oynayacak

Burak Sevinç'in güzel oyuncu Almila Ada ile başrolde yer alacağı belirtildi. O yüzden dizinin vereceği seyir zevki çok daha başka olacak. İkilinin de son dönemin parlayan yıldızlarından olduğunu vurgulayalım.