Burak Sergen'in Sadakatsiz'e Dönmesi Reytingleri Etkiledi! Sadakatsiz İzlenme Rekoru Kırdı!

Burak Sergen'in Sadakatsiz'e Dönmesi Reytingleri Etkiledi! Sadakatsiz İzlenme Rekoru Kırdı!

Sadakatsiz dizisinden bir süredir ayrı kalan Burak Sergen, dizinin yeni bölümünde oynadı. Ünlü oyuncu Haluk karakterini hastaneden canlandırdı. Sadakatsiz dizisi bu bölümde reytinglerde zirveye oturmayı başardı. Burak Sergen diziye ne zaman dönecek?

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü çok konuşuldu. Hem olay akışı hem de reyting anlamında önemli gelişmeler yaşandı. Diziyi izleyenler Sadakatsiz'in neden bu kadar başarılı olduğunu bir kez daha anladı. Burak Sergen'den gelen mutlu haber herkesi sevindirdi. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde neler yaşanıyor? Dizinin final sahnesine damga vuran olay büyük ses getirdi.

Burak Sergen Diziye Döndü!

Burak Sergen, Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde rol aldı. Ünlü oyuncunun tedavisine devam edilirken dahi dizide yer alması çok beğenildi. Bir süredir Burak Sergen'in sağlık durumu merak ediliyordu. Eskisine göre daha iyi olduğu görülünce izleyiciler rahat bir nefes aldı. Burak Sergen de yakın zamanda geleceğine dair mesajlar verdi. Bu durum hem dizi çalışanlarını hem de izleyicileri çok sevindirdi. 

Sadakatsiz Reyting Sonuçlarında Zirvede!

Sadakatsiz dizisinin reyting sonuçları incelendiğinde AB kategorisindeki performansı çok konuşuldu. En değerli reyting grubu olan AB'de birinciliği göğüslemeyi başardı. Kanal D'de yayınlanan dizinin bu performansı çok konuşuldu. Çünkü reyting anlamındaki başarının hemen ardından herkesin merak ettiği üzere rakip diziler ne durumdaydı? Onları ardında bırakmayı başaran bir Sadakatsiz görüyoruz.

Asya Derin'e Haddini Bildirdi!

Dizinin final sahnesinde Derin'in sürpriz bir şekilde Ali'nin doğum gününe katıldığı görülüyor. Ancak katıldıktan sonra Asya'ya karşı yaptığı kirli plan eline yüzüne bulaştı. Asya ise ona hak ettiğini verdi. Çocuğu düşürdüğünü herkesin içinde söyledi. Derin ise bu gerçek karşısında ne yapacağını bilemedi. Asya'ya tokat atmaya yeltendi. Ancak Asya tokatını tutarak ona bir kez daha gözdağı verdi. Bu inanılmaz sahnenin ardından sosyal medya adeta çalkalandı. Çünkü kimse bu kadar etkili bir sahne olacağını beklemiyordu. Dizi yönetmeni adeta sürprize imza attı ve fragmanda verilmeyen sahnelerle izleyicileri sevindirdi. Sadakatsiz dizisi önümüzdeki hafta yeni bölümüyle bambaşka olaylara imzasını atacak.