Burak Deniz Yeni İmajı İle Çok Şaşırttı! Yakışıklı Oyuncunun Yeni Projesi Ortaya Çıktı

Burak Deniz Yeni İmajı İle Çok Şaşırttı! Yakışıklı Oyuncunun Yeni Projesi Ortaya Çıktı

Oyuncu Burak Deniz, oynadığı Maraşlı dizisinin final çekimleri sonrası farklı imajı ile hayranlarını şaşırttı. Temmuz ayının 13'ü salı günü finali yani 26. Bölümü yayınlanacak olan Maraşlı dizisi için defteri çoktan kapattı. İşte haberin detayları...

Ünlü oyuncu hayranlarına sosyal medyada yapılan ‘Kim onun Maraşlı olduğuna inanır ki’ diye yorum yapan hayranlarına özellikle İtalya'dan gelen paylaşımlara yorum yaptı.

Cahil Periler adlı dizinin çekimleri için bir önceki gün Romanya gitti. Roma’da güzel bir şekilde karşılandı. Eski günlerine dönen oyuncu Maraşlı dizisinden tamamen sıyrıldı ve yeni döneme heyecan ile başladı.

Burak Deniz tarzı ile hayranlarını büyüledi

Burak Deniz tarzı ile hayranlarını büyüledi. Cahil Periler dizisi yönetmeni Ferzan Özpetek, Burak Deniz' i çok farklı ve sıcak bir şekilde karşıladı. Burak Deniz' in pozlarını instagram hesabında paylaşan Özpetek, hem Türkçe hem İtalyanca olarak ünlü şair Nazım Hikmet' in sözlerini sayfasında paylaştı.

Halinden çok memnun olan Burak Deniz, Ferzan Özpetek tarafından büyük bir yakınlıkla karşılandı. Cahil Periler dizisinin ilk 4 bölümde yer alacak olan oyuncu, Dünya gündeminde daha çok yer almayı planı yaptığı Disney Plus yapımı ile hedefliyor.

Yeni imajı ile şimdiden İtalya da hayranlarından birçok övgüler ve güzel yorumlar aldı. Ferzan Özpetek'in Burak Deniz'in paylaştığı fotoğrafı ve hoş geldin paylaşımı:

Hoş geldin!

Kesilmiş bir kol gibi

Omuz başımızdaydı boşluğun…

Hoş geldin!

Ayrılık uzun sürdü

Özledik

Gözledik…

Hoş geldin!

Biz bıraktığın gibiyiz

Ustalaştık biraz daha taşı kırmakta,

Dostu düşmandan ayırmakta…

Hoş geldin

Yerin hazır

Hoş geldin

Dinleyip diyecek çok

Fakat uzun söze vaktimiz yok

YÜRÜYELİM…..#nazimhikmet