Burak Deniz, Maraşlı Dizisinden Ayrıldığını Duyurdu!

Burak Deniz, Maraşlı Dizisinden Ayrıldığını Duyurdu!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisinden şoke eden açıklamalar geldi. Kısa süre önce final kararı alan Maraşlı yapım ekibi, dizinin iyi reyting oranına sahip olmadığını vurguladı. Maraşlı dizisi için geri sayım başladı. İşte detaylar...

ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin başrollerde yer aldığı Maraşlı dizisi için geri sayım başladı. Alınan bilgiler neticesinde Maraşlı dizisi 13 Temmuz Salı akşamları izleyicisine veda ediyor. Sette tüm çekimlerin yapıldığı ve final bölümünün hazır olduğu ilan edildi. Bu açıklamanın ardından izleyici dizinin final bölümü için gün sayıyor.

Bu açıklamalar sonrasında izleyiciler final bölümü merak sevilen dizinin Mahur ve Celal karakterlerine ne olacağı merak söz konusu oldu. Etkileyici hikâye ile başlayan Maraşlı dizisi sonrasında gizemini kaybetti. Bunun ardından izleyicinin diziye ilgisi azalınca reytingler de gerileme yaşandı.

Burak Deniz’in yeni imajı hayranlarını şaşkına çevirdi

Burak Deniz’in yeni imajı hayranlarını şaşkına çevirdi. Dizide Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin uyumu ise izleyici ekranlara kilitledi. Dizi hayranları 2. sezon dizinin devam etmesi gerektiğini savunuyor. Fakat alınan bilgiler neticesinde dizinin hikayesi ona izin vermezken oyuncuların planları da Maraşlı dizisinin biteceğini açıkça belli etti.

Dizinin başrol oyuncusu Burak Deniz ise Cahil Periler adlı dizide yer alacak. Çekimleri başlayan dizi için İtalya'ya giden Burak Deniz yeni imajıyla da herkesi şaşırttı.

Maraşlı dizisi için geri sayım başladı

Maraşlı dizisi için geri sayım başladı. Bu paylaşımın ardından dizi severler dizisinin finalinde neler yaşayacağına dair sorular sormaya devam ediyor. Maraşlı dizisi 26. bölümü ile salı akşamı ekranlara gelecek.