Bozkır Arslanı Celaleddin Dizisi Resmen Terör Estirdi! Bir Çok Dizinin Fişini Çekti!

Bozkır Arslanı Celaleddin Dizisi Resmen Terör Estirdi! Bir Çok Dizinin Fişini Çekti!

Yaz sezon dizilerine yeni bir dizi daha katıldı. Bozkır Arslanı Celaleddin adında ki dizi ilk bölümde herkesi ekranlara kilitlemeye başladı. Bozkır Arslanı Celaleddin hangi kanalda? Oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu nedir?

Özbek ve Türk ortam yapımı ile yayın hayatına başlamış olan dizi Özbekistan`da Mendirman Jaloliddin, Türkiye`de Bozkır Arslanı Celaleddin adı ile TV izleyicilerinin karşısına çıkıyor. TV ekranlarına Bozdağ Film imzalı olarak gelen Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin yönetmenliği Metin Günay oluyor. Gerçek tarih akışından beslenmiş olan Bozkır Arslanı Celaleddin`in başrollerinde Yulduz Radjova, Rayxoun Ulesanova, Rano Shodiyeva, Emre Kıvılcım,Tohir Saidov ve Saide Rametova paylaşmakta.

İlk Bölümde Çok Büyük İlgi Gördü!

İlk bölümünden bugüne oldukça büyük bir ilgi görmekte olan Bozkır Arslanı Celaledin dizisi Harzamşahların iç iktidar mücadelelerini ve Moğol lideri Cengiz Han ile beraber savaşını konu almakta. Harzamşahların şehzadesi Celaleddin`i hikayenin orta nokstasına koymuş olan Bozkır Arslanı Celaleddin, Türk dünyasının başarılı oyuncularını da kadrosunda buluşturmakta. Başrol oyuncularına ek dizinin oyuncu kadrosunda Cemal Hünal, Kalkan Ünlüoğlu, Sezgin Erdemir, Ferhat Yılmaz ve Kaan Yalçın gibi başarılı isimler yer almakta.

Bozkır Arslanı Celaleddin Saat Kaçta , Hangi Kanalda Başlıyor?

Tarihi dizilerin başarılı bir çıkış yakalamış olan ATV, Bozkır Arslanı Celaleddin dizisine de ev sahipliği yapıyor. Kuruluş Osman dizisiyle reytinglerin zirvesine oturmuş olan ATV , bu defa Bozkır Arslanı Celaleddin ile birlikte aynı başarıyı yakalamayı hedeflemekte. Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin yeni bölümleri saat 20:00`da seyircileri ile buluşturulan dizi, 18 haziran 2021 Cuma günü dizinin 5. bölümünü ATV yayına sokuyorç